vorini-gr: Πρόταση στην Πόλα Ρούπα να παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων έκανε το Mega

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Πρόταση στην Πόλα Ρούπα να παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων έκανε το Mega

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως το Mega έκανε πρόταση στην Πόλα Ρούπα να παρουσιάζει το βραδινό δελτίο ειδήσεων, αντικαθιστώντας την Όλγα Τρέμη. Η Πόλα Ρούπα -στη φωτογραφία όπως είναι σήμερα - δεν έκανε καμία δήλωση για το θέμα...

Οι υπεύθυνοι του Mega σκέφτηκαν αρχικά να αντικαταστήσουν την Όλγα Τρέμη με έναν αριστερό δημοσιογράφο, ώστε να εξευμενίσουν τους τηλεθεατές για την άθλια προπαγάνδα των τελευταίων χρόνων και να μην μπουκάρουν στις εγκαταστάσεις του καναλιού και τα κάνουν όλα γυαλιά καρφιά.

Επειδή, όμως, και η Όλγα Τρέμη πλασαριζόταν σαν αριστερή -πριν την δει Μαριάννα Βαρδινογιάννη και λατέρνα με σινιέ ρούχα και κοσμήματα-, οι υπεύθυνοι του καναλιού κατάλαβαν πως, για να πείσουν το τηλεοπτικό κοινό πως το κανάλι άλλαξε πραγματικά γραμμή, χρειαζόταν ο παρουσιαστής να είναι κάποιος με συμμετοχή στην ένοπλη πάλη και στο αντάρτικο πόλεων.

Η επιλογή του Mega να προτείνει στην Πόλα Ρούπα να αναλάβει την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων έχει θορυβήσει τους υπεύθυνους των άλλων ιδιωτικών καναλιών, οι οποίοι αναζητούν τώρα μέλη επαναστατικών οργανώσεων, για να παρουσιάζουν τα δελτία τους.

Ήδη, ο ΑΝΤ1 είναι σε επαφές με τον Σάββα Ξηρό και προσπαθεί να πετύχει την αποφυλάκισή του για να τον κάνει παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων, το Star βολιδοσκοπεί τον Χριστόδουλο Ξηρό, ενώ ο ΣΚΑΪ έκανε πρόταση στον Δημήτρη Κουφοντίνα να παρουσιάζει το δελτίο από το κελί του, και υπάρχει το ενδεχόμενο να φυλακιστεί ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, για να κάνει τα σχόλια για την οικονομία δίπλα στον Δημήτρη Κουφοντίνα και να διαφημίζει τις τράπεζες από τον Κορυδαλλό.

Μετά από την στροφή των καναλιών σε πρόσωπα από επαναστατικές οργανώσεις για την παρουσίαση των δελτίων τους, η  Όλγα Τρέμη ανακοίνωσε πως ξεκινάει την ένοπλη πάλη και ετοιμάζεται να βγει στο βουνό, μπας και βρει καμιά δουλειά.

**Σημείωση: Προς αποφυγή παρεξηγήσεων η εικόνα δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα

Article: πιτσιρίκος/ Digital image processing: takis_Vorini
  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια :