vorini-gr: Ιστορική ανατροπή: Σταυρός κρέμεται στο στήθος της Καρυάτιδας!

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ιστορική ανατροπή: Σταυρός κρέμεται στο στήθος της Καρυάτιδας!

Νέα κοσμοϊστορικά δεδομένα που αποδεικνύουν ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία, καθοδηγούσε από την αρχαιότητα το Έθνος, ήρθαν στο φως με την αποκάλυψη των Καρυάτιδων στην Αμφίπολη. Να γιατί οι εχθροί της Ελλάδος, έκαναν τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια!..

Είναι σχεδόν βέβαιο πλέον, πως όταν ο Αντώνης Σαμαράς μιλούσε από το βήμα της ΔΕΘ για τον «οιωνό της Αμφίπολης» και ότι «φιλότιμο είναι να σέβεσαι την Ορθοδοξία», είχε στο μυαλό του το συγκλονιστικό εύρημα του Τύμβου.

Διότι ο χαρακτηριστικός βαφτιστικός σταυρός που κρέμεται από το λαιμό της δυτικής Καρυάτιδας, δικαιώνει όσους πίστευαν πως οι αρχαίοι Έλληνες, ανάμεσα στα άλλα, όχι μόνο ανακάλυψαν τον Χριστιανισμό, αλλά τον διέδωσαν κιόλας, μέσω του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σε όλο τον γνωστό κόσμο.

Ο Πρωθυπουργός, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μεγαλειώδη αυτή αποκάλυψη και τόνισε ότι αυτή δικαιώνει πανηγυρικά, την ευνοϊκή μεταχείρηση και την υποταγή του στις εντολές τις Εκκλησίας (αντιρατσιστικό, φορολογικές απαλλαγές, κ.ο.κ).

Ταυτόχρονα, σε ανακοίνωσή της η Ιερά Σύνοδος τονίζει ότι οι Ορθόδοξες Καρυάτιδες αποτελούν ξεκάθαρο μήνυμα του Θεού της Ελλάδος και υπογραμμίζει ότι πλέον γίνεται φανερό, πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ο Πούτιν της εποχής του, που θέλησε να δημιουργήσει την πρώτη παγκόσμια Ορθόδοξη Αυτοκρατορία, κόντρα στη Νέα Τάξη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι οι πρώτες φωτογραφίες από τις Καρυάτιδες της Αμφίπολης κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ με τον σταυρό να έχει αφαιρεθεί μυστηριωδώς ύστερα από παρέμβαση στο photoshop, αλλά χάρη στην άμεση επέμβαση της Άννας Παναγιωταρέα, που επιστατεί στις ανασκαφές, η αλήθεια αποκαταστάθηκε πάραυτα και οι αυθεντικές φωτογραφίες -αυτές με τον σταυρό- αντικατέστησαν τις πλαστές.

* Στην εικόνα η αυθεντική φωτογραφία της δυτικής Καρυάτιδας, στο στήθος της οποίας διακρίνεται καθαρά ο σταυρός.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)




  

Δεν υπάρχουν σχόλια :