vorini-gr: Με σαΐτες, πινέζες στις καρέκλες και laser pointers, θα υποδεχθούν την τρόικα στο ΥΠΟΙΚ

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Με σαΐτες, πινέζες στις καρέκλες και laser pointers, θα υποδεχθούν την τρόικα στο ΥΠΟΙΚ

Στρατηγική «γαλαρίας τελευταίου θρανίου» ετοιμάζεται να υιοθετήσει το κυβερνητικό επιτελείο, ενόψει της αξιολόγησης από την τρόικα, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τις πιέσεις των δανειστών..

Τη μέθοδο της σχολικής πλάκας θα υιοθετήσει η κυβέρνηση με την τρόικα, προκειμένου να μην εξεταστεί στα κρίσιμα μαθήματα των «προαπαιτούμενων» και των «εργασιακών» την ερχόμενη εβδομάδα.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της κρίσιμης χθεσινής σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Γκίκας Χαρδούβελης, έκανε εντατικά μαθήματα ρίψης σαΐτας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον έλεγχο πάνω στα οικονομικά, ενώ αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί η μέθοδος του βρεγμένου χαρτιού υγείας στον μαυροπίνακα για τα εργασιακά.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι εργασίες διαμόρφωσης της ειδικής αίθουσας όπου θα γίνουν οι συναντήσεις με την τρόικα, στο υπουργείο Οικονομικών. Στην αίθουσα, θα τοποθετηθεί σκηνικό που θυμίζει Παρίσι, προκειμένου οι υπουργοί να αισθάνονται όπως στη συνάντηση των αρχών του καλοκαιριού και η κοινή γνώμη να μην αισθάνεται ότι πρόκειται για έλεγχο.

*Στην εικόνα ο πρωθυπουργός δείχνει στον Γκίκα Χαρδούβελη την τεχνική της σωστής σαΐτας κατά τη χθεσινή κρίσιμη σύσκεψη.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα) 




Δεν υπάρχουν σχόλια :