vorini-gr: Μαθήματα ελληνικών χορών με νταούλι και ζουρνά, ξεκίνησαν οι εκπρόσωποι των αγορών

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Μαθήματα ελληνικών χορών με νταούλι και ζουρνά, ξεκίνησαν οι εκπρόσωποι των αγορών

Ως ένδειξη ότι παρακολουθούν στενά εξελίξεις στην Ελλάδα και λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τους τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ερμηνεύεται η κίνηση των εκπροσώπων των αγορών, να μάθουν να χορεύουν στη «Zournas Economy»...

Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι «εμείς θα βαράμε το νταούλι και τον ζουρνά και οι Αγορές θα χορεύουν», φαίνεται ότι έχει κινητοποιήσει ήδη τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, αφού έσπευσαν να γραφτούν σε σχολή ελληνικών χορών, στις Βρυξέλλες!

Αν και στην αρχή, όπως δήλωσε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, νόμισαν ότι πρόκειται για τη νέα οικονομική θεωρία του «Νταουλισμού», στη συνέχεια άρχισαν να μαθαίνουν τα βήματα, για να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές και επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Από την άλλη πλευρά, οι δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει αναταραχή στα εσωτερικά του κόμματος, αφού η πτέρυγα των οπαδών του Μάνου Τσάο, δεν φαίνεται να συμφωνούν με τις προτιμήσεις της ηγεσίας, όπως προκύπτει από ανάρτησή τους στον ιστότοπο «Manutsikra.gr», που απηχεί ως γνωστόν τις απόψεις των Μανουτσαοϊστών.

***Στην εικόνα ο Πολ Τόμσεν, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και η Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ μαθαίνουν τα βήματα του πεντοζάλη στη σχολή ελληνικών χορών στις Βρυξέλλες

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)



Δεν υπάρχουν σχόλια :