vorini-gr: Debate με τον Θεό έκλεισε ο Αντώνης Σαμαράς

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Debate με τον Θεό έκλεισε ο Αντώνης Σαμαράς

Σε μια αποκάλυψη που συγκλόνισε τους ορθοδόξους ολόκληρης της γης προέβη η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, δηλώνοντας ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα συμμετάσχει σε debate με τον Θεό μια εβδομάδα πριν τις εκλογές της 25ης Γενάρη...

Σύμφωνα με την πρώην ρεπόρτερ της Νέας Δημοκρατίας, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αντώνης Σαμαράς συνομιλεί με τον Θεό. Πριν από λίγους μήνες η ίδια είχε πει πως ο πρωθυπουργός άνοιξε για πρώτη φορά διάλογο μαζί Του, κι από τότε τα λένε τακτικά οι δυο τους πριν από κάθε δύσκολη απόφαση για το καλό της Ελλάδας.

Όπως διαβεβαίωσε η Μαρία Σπυράκη, η επιλογή του Θεού για το ένα και μοναδικό debate στο οποίο θα δεχόταν να πάρει μέρος ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού οι ΣΥΡΙΖΑίοι ονομάζουν τα αβάπτιστα παιδιά τους Ερνέστο αντί για Θεόβουλο ή Παχούμιο, και δεν πατάνε το πόδι τους στην πανηγυρική πρώτη λειτουργία του νέου έτους.

Στο επερχόμενο debate με τον Θεό, ο πρωθυπουργός θα αναλύσει τα πλάνα του για την πλήρη μετατροπή της Ελλάδας σε ηγέτιδα της ορθοδοξίας σε ολόκληρο τον πλανήτη και για το θαύμα της ανταλλαγής λιμνών με κομποσχοίνια.

Θα συζητήσουν επίσης για την απειλή του κομμουνισμού και τη διασφάλιση της σταθερής πορείας της ελληνικής οικονομίας μέσω της νηστείας, της προσευχής και των θρήσκων λαθρεμπόρων πετρελαίου.

Είναι ακόμη βέβαιο ότι ο Θεός θα θίξει το ζήτημα της κυριακάτικης αργίας, για το οποίο ο Αντώνης Σαμαράς είναι βέβαιος πως Τον έχει ήδη πείσει ότι την ιερή αυτή μέρα της εβδομάδας δουλεύουν μόνο ΣΥΡΙΖΑίοι.

Η Μαρία Σπυράκη δήλωσε από την πλευρά της ότι αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή μετά την ανάληψη του ρόλου του διαμεσολαβητή μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Θεού.

Ήταν, όπως είπε η ίδια, μια από τις συγκλονιστικότερες εμπειρίες της ζωής της καθώς το να συνομιλεί ταυτόχρονα με δύο τόσο σημαντικά πρόσωπα, ήταν κάτι που δεν το είχε φανταστεί ποτέ.

Υποσχέθηκε, μάλιστα, να μην ξανακρύψει τίποτα κάτω από το μαξιλάρι της και να απευθύνεται πάντοτε με ειλικρίνεια στον ελληνικό λαό, από όπου κι αν του μιλά. Είτε από ένα τηλεοπτικό κανάλι είτε από την Παναγιά την Εκατονταπυλιανή.



επεξεργασμένες εικόνες: takis Vorini 


Δεν υπάρχουν σχόλια :