vorini-gr: Ο Κυρ. Μητσοτάκης «κλείνει το μάτι» σε Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ και ρίχνει «μπηχτές» στον Αντ. Σαμαρά

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Ο Κυρ. Μητσοτάκης «κλείνει το μάτι» σε Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ και ρίχνει «μπηχτές» στον Αντ. Σαμαρά

«Αμελητέες οι διαφορές με ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι μπροστά στο ΣΥΡΙΖΑ», δηλώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, ενώ κρατά τον τίτλο του δελφίνου με μπηχτές για την πορεία της ΝΔ υπό τον Αντώνη Σαμαρά..

Την ίδια ώρα παίζει το παλιό χαρτί της «εθνικής ευθύνης» κάνοντας λόγο για υπερψήφιση συμφωνίας που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ αν «πληροί έστω στοιχειώδεις προϋποθέσεις».

«Οποιαδήποτε συμφωνία είναι καλύτερη από τη μη συμφωνία» επισημαίνει ο κ. Μητσοτάκης συμπληρώνοντας πως «είναι ζήτημα εθνικής ευθύνης πλέον» η ψήφιση μιας συμφωνίας με τους εταίρους. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, στην ίδια συνέντευξη, εμφανίζεται προβληματισμένος για τα εσωκομματικά, υποστηρίζοντας πως: 

«Η ΝΔ δεν έχει κάνει την αυτοκριτική της στον βαθμό που εγώ θα ήθελα (…) Η ΝΔ πρέπει να αλλάξει συθέμελα για να μπορέσει να συνδεθεί με τα δυναμικά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας που της γύρισαν την πλάτη. Αυτή τη δυναμική δεν βλέπω στον βαθμό που θα ήθελα». 

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, λέει: «Οι χαώδεις διαφορές του καθενός από εμάς με την κυβέρνηση, κάνουν τις όποιες διαφορές έχουμε ανάμεσα μας να μοιάζουν αμελητέες. Αν το διακύβευμα είναι η παραμονή της χώρας μας στη ζώνη του ευρώ εύκολα πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε ακόμα και εκλογικά, με κοινή πολιτική ατζέντα που θα έχει ισχυρό εθνικό πρόσημο».

(πληροφορίες από newsbeast και left.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια :