vorini-gr: Σε «Τεστ Πορτοκάλογλου» θα υποβληθεί η Ε. Παναρίτη. Αν συγκινηθεί, φεύγει!

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Σε «Τεστ Πορτοκάλογλου» θα υποβληθεί η Ε. Παναρίτη. Αν συγκινηθεί, φεύγει!

Φαίνεται ότι βρέθηκε τελικά τρόπος να κοπάσει η εσωκομματική θύελλα αντιδράσεων που έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την επιλογή της εκπροσώπου μας στο ΔΝΤ. Θα περάσει από test για να φανεί αν πληροί τις αντιμνημονιακές προϋποθέσεις..


Η «εκλεκτή» του Γιάννη Βαρουφάκη, που τόσες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, θα δοκιμαστεί στο περίφημο «test Πορτοκάλογλου». Δηλαδή, θα συνδεθεί μέσω ηλεκτροδίων που καταγράφουν τους καρδιακούς παλμούς της με ένα μηχάνημα που παίζει το τελευταίο μνημονιακό τραγούδι του γνωστού δημιουργου. Αν οι παλμοί της ανέβουν, σημαίνει ότι την επηρεάζει, άρα συμφωνεί μαζί του. Οπότε κρίνεται ακατάλληλη.

Ως γνωστόν, η επιλογή της κ. Παναρίτη έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στο εσωτερικό της κυβέρνησης. Μάλιστα ομάδα βουλευτών έστειλε χθες επιστολή, όπου ζητάει η υποψήφια εκπρόσωπός μας στο ΔΝΤ, να ριχτεί στη θάλασσα προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι μνημονιακή ή όχι.

Πρόκειται για μια παραδοσιακή δοκιμασία, στην οποία η ύποπτη ρίχνεται από το πλήθος στο νερό. Αν επιπλεύσει, σημαίνει ότι ανήκει σε εκείνους που απολαμβάνουν την προστασία του καθεστώτος, άρα είναι μνημονιακή. Αν βουλιάξει, σημαίνει ότι είναι αθώα.

Τελικά, ύστερα από ολονύχτιες διαβουλεύσεις ανάμεσα στους «αντιπαναριτικούς» και τους «παναριτικούς» ή «προσκυνημένους», αποφασίστηκε να ακολουθηθεί η μέθοδος «Πορτοκάλογλου», ως εκείνη που θα στείλει το πιο δυνατό συμβολικό μήνυμα.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)



Δεν υπάρχουν σχόλια :