vorini-gr: Βγήκαν τα «παλιομάχαιρα»

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Βγήκαν τα «παλιομάχαιρα»

Και εκεί που όλα δείχνουν πως τα πράγματα έχουν κάπως καταλαγιάσει αλλά και ο πολιτικός κόσμος κοιτά να τα βρει και να πορευτεί με συναίνεση πέρα από σημαίες και ιδεολογίες,  όλοι σε μια γραμμή σωτηρίας για τον τόπο.... Να' τος πετιέται..

Ο πιο ματαιόδοξος, αλλά και αποτυχημένος πολιτικός της μεταπολίτευσης δημιουργεί πολιτικό κομφούζιο κάνοντας επίθεση στο Γιάνη Βαρουφάκη, ζητώντας από τον πρόεδρο της Εξεταστικής να κληθεί ο Βαρουφάκης στην επιτροπή για το μνημόνιο, λόγω των σημερινών δηλώσεών του δευτέρου για το Grexit.

Μέχρι και ο Αδωνις Γεωργιάδης που άλλες φορές ωρυόταν στα κανάλια... σίγησε τις κρίσιμες αυτές ώρες που περνά η χώρα μας. 

Εδώ περίτρανα φαίνεται πως λειτουργούσε και συνεχίζει να λειτουργεί το παλαιοκομματικό σύστημα του αποτυχημένου και κατακρεουργημένου ΠΑΣΟΚ βγάζοντας τα μαχαίρια της αντιδικίας και του κριμένου θυμού που κουβαλά μέσα του.

Άνθρωποι του σιναφιού του Ανδρέα Λοβέρδου έστειλαν τον τόπο στα τάρταρα και κατάντησαν την Ελλάδα μας αναξιόπιστη σε όλο τον κόσμο μέσα από πολιτικές σκανδάλων και πελατειακών σχέσεων.

Πρέπει να καταλάβει ο κ.Λοβέρδος πως ακόμα και στην τηλεόραση που τον βλέπουμε μας δημιουργεί μεγάλη απέχθεια προς την πολιτική που πρεσβεύει γιατί μας θυμίζει αλλοτινές μαύρες εποχές και ΧΑΜΈΝΑ ΧΡΌΝΙΑ. 

Καλό λοιπόν ειναι να αφήσει κάτω τα "παλιομάχαιρα" της αντιδικίας, τον πόλεμο των λέξεων και των απειλών, γιατί το μόνο που του μένει ειναι...ή να αποχωρίσει από το πολιτικό προσκήνιο ή να συνταχθεί στο πνεύμα των καιρών που απαιτούν ομοψυχία και σύνεση για το καλό της πατρίδας μας.

Πάει Ανδρέα ο καιρός που "Γ@μο@σ@τε και δέρνατε"..πρέπει να το πιστέψεις!
Όνειρο ήταν και πέρασε!!

takis Vorini





Δεν υπάρχουν σχόλια :