vorini-gr: Ζωή στον Άρη: Άλλα 10 ευρήματα που το αποδεικνύουν

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ζωή στον Άρη: Άλλα 10 ευρήματα που το αποδεικνύουν

Η ιστορική ανακάλυψη των ανθρώπων της Nasa κάνει την υποψία για ύπαρξη ζωής στον Άρη, βεβαιότητα. Και δεν είναι μόνο το νερό που το αποδεικνύει. Τα πράγματα είναι απλά. Αν υπάρχει ζωή, θα υπάρχει σίγουρα και ένας Έλληνας για να δώσει τα φώτα του στους εξωγήινους...

Γιατί όταν εμείς φτιάχναμε τον Παρθενώνα, οι Αρειανοί έκαναν ακόμα αποτρίχωση μπικίνι με τανάλια. Είναι θέμα χρόνου λοιπόν να ανακαλύψουν οι επιστήμονες άλλα 10 αντικείμενα-σφραγίδα του Έλληνα:

1. Ένα ζευγάρι ρακέτες

Ο Έλληνας βρίσκει αλμυρό νερό στον Άρη. Συγκλονισμένος από την ανακάλυψή του αναφωνεί «θάλαττα, θάλαττα», φοράει το μπανιερό του, βάζει το λάδι του για να κάνει τσουλήθρα ο ιδρώτας, παίρνει τις ρακέτες και αρχίζει το τίκι τάκα μπροστά από ένα θηλυκό βακτήριο που θέλει να βατέψει. Δυο ώρες μετά και αφού όλοι οι Αρειανοί έχουν μεταφερθεί στον Πλούτωνα για να γλιτώσουν, σκάει μύτη ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης για να ρωτήσει τον ρακέτα-ρακέτα γιατί δεν υπάρχουν εξωγήινοι κώλοι στο διάστημα.

2. Ένα ταξίμετρο

Θα το ‘χε αφήσει εκεί ο πρώτος Έλληνας ταξιτζής που πήρε κούρσα από Καλλιθέα για Νέα Σμύρνη και είπε να πάει τον πελάτη μέσω Άρη για να κόψει δρόμο και να προλάβει να του πει την ιστορία για τη δίμετρη ξανθιά που μπήκε στο ταξί του και επειδή δεν είχε ρέστα από 50ευρω να της δώσει την πλήρωσε σε είδος.

3. Μια σημαία του ΠΑΣΟΚ

Λείπει ο Μάης από την Σαρακοστή; Αν δεν υπάρχει μια απόδειξη ρουσφετιού της ΠΑΣΟΚάρας στον ΆΡΗ, δεν θα είχε λόγο ύπαρξης ο πλανήτης. Θα τον είχε κλείσει ο Κατσιφάρας. Ύστερα από χρόνια οι επιστήμονες θα καταλάβουν ότι τη σημαία του κινήματος όλων των Ελλήνων την είχε ζητήσει ο Τάσος Μπιρσίμ για να πάρει ένα πανοραμικό πλάνο και να δείξει μέχρι πού έφτανε ο κόσμος στην μεγαλειώδη συνάθροιση του Βενιζέλου στο Σύνταγμα (πάνω από 13 άτομα θεωρείται συγκέντρωση).

4. Ένας δημόσιος υπάλληλος

Διορισμένος από την ΠΑΣΟΚάρα της καρδιάς μας. Επειδή οι θέσεις στην Ελλάδα ήταν κλεισμένες πήρε απόσπαση από το τμήμα μελέτης ηφαιστειακής δραστηριότητας του Βόλου για τον Άρη (μαζί με ένα επιδοματάκι λοχείας). Αποστολή του να παρακολουθεί μετεωρίτες και αν δει κάποιον μεγάλο, που υπάρχει κίνδυνος να πέσει στα κεφάλια μας, να ειδοποιήσει τον Αρμαγεδδώνα, Νάσο Αλευρά έγκαιρα. Μέσα στα επόμενα 2.000.000 χρόνια που θα ‘χει φτάσει στη γη ο μετεωρίτης.

5. Μια ΜΚΟ

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Αμαζόνια Κόκο-Γιώργος Κολτσίδας» αποτελούμενη από μια τριμελή επιτροπή δυο ατόμων (κόπηκαν οι άλλες 4 θέσεις με το μνημόνιο) συστάθηκε με σκοπό την καλλιέργεια της τουριστικής συνείδησης ιθαγενών σε χωριό του Αμαζονίου.

6. Ένα Μικέλ

Στην Ελλάδα τα διαθέσιμα καταστήματα τελείωσαν (η αναλογία είχε φτάσει 6 Μικέλ για κάθε Έλληνα) και η αλυσίδα αποφάσισε να ανοίξει φραντσάιζ και στον Άρη. Κάθε Παρασκευή το κατάστημα διοργανώνει ελληνική βραδιά με τον Χρήστο Θηβαίο, ο οποίος θα τραγουδάει για τους τεμπελχανάδες που τα ματώνουν και στον Άρη.

7. Ένας τατουατζής

Επειδή η ζήτηση ήταν τεράστια ο Έλληνας τατουατζής έστησε το κονάκι του στον Άρη για να εξυπηρετήσει τα πατριωτάκια μας που ήθελαν να χτυπήσουν ένα μανίκι. Ο τατουατζής με ανακοίνωσή του ενημέρωνε τους Αρειανούς ότι για τα επόμενα 30 χρόνια δεν θα μπορούσε να τους εξυπηρετήσει γιατί ήταν κλεισμένος. Είχε να εξυπηρετήσει την Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο, την Ελπίδων, την Under 17, την ΠΙΚΠΑ 2 και τον Νίκο Παντίδο.

8. Ένα Toyota Celica

Xαμηλωμένο με φώτα νέον να παίζει τσίτα Παντελίδη και ο οδηγός να κουνάει το κεφάλι κυκλικά σαν τα σκυλάκια που βάζουν οι οδηγοί στο ταμπλό. Γύρω του 150 Αρειανοί μελετητές οι οποίοι νομίζουν ότι πρόκειται για διαστημόπλοιο, και ότι η φωνή του Παντελίδη είναι ο ήχος της εξάτμισης του. Όταν ο Ελληνάρας βάζει Καρρά οι Αρειανοί σιγουρεύονται ότι είναι πειραγμένο βρωμόγκαζο που φυσάει.

9.Ένα σεμεδάκι

Το έβαλε η ελληνίδα μάνα πάνω σε έναν κρατήρα για «να ομορφύνει λίγο ο πλανήτης και να μην μας παρεξηγήσουν οι άνθρωποι όταν έρθουν με το παιδί τους, είδες αυτοί έχουν παιδί, εσύ γιατί δεν έχεις; εγώ πότε θα γίνω γιαγιά; γιατί δεν παντρεύεσαι; στο ράφι θα μείνεις; τι θα πει ο κόσμος; τη μανούλα δεν την σκέφτεσαι;».

10. Μια μπάλα

Είχε φτάσει στον Άρη πριν από 6 χρόνια, όταν ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν μόνος του μέσα στην περιοχή και φώναξε στον Λουκά Βύντρα που ξεχυνόταν απ’ τα δεξιά σαν εμετός: «Εϊ, Λουκά, βγάλε την ξυραφένια σου σέντρααααααα».

επεξεργασμένες εικόνες: takis Vorini/September-2015


.koolnews

Δεν υπάρχουν σχόλια :