vorini-gr: Ζωή vs Σίας | Ο δεύτερος γύρος

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Ζωή vs Σίας | Ο δεύτερος γύρος

Εντυπωσιακή αυλαία είχε η δεύτερη πράξη τηλεοπτικού καβγά της με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη και την υποψήφια πλέον με τη Λαϊκή Ενότητα και απερχόμενη Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου....

Έχοντας εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, συνέχισε με «καρφιά» και ειρωνικές ατάκες Σκαθ' όλη τη διάρκεια του δελτίου του ΣΚΑΙ.

Η κα Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε την δημοσιογράφο ότι ήταν... αδιάβαστη διότι είχε γραμμένες τις ερωτήσεις που της απηύθυνε. «Δεν έχετε κάνει το μάθημά σας κυρία Κοσιώνη. Έχετε γραμμένες ερωτήσεις και δεν ακούτε τις απαντήσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά με τη δημοσιογράφο να διατηρεί την ψυχραιμία της.

Αναφερόμενη στους συμβασιούχους του καναλιού της Βουλής, η κα Κωνσταντοπούλου αρχικά διερωτήθηκε «ποιους εννοείτε» και στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι από τις συμβασιούχους είναι σύζυγος γνωστού δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη να απαντά «σας παρακαλώ μην κάνετε πάλι προσωπικές αναφορές».

Το φινάλε της εκπομπής ήταν εκρηκτικό, καθώς η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνέχιζε να μιλάει παρά τις εκκλήσεις της δημοσιογράφου να σταματήσει, καταλήγοντας «Σας εύχομαι κι εγώ καλή επιτυχία στην αναπαραγωγή των συκοφαντιών»!

video: omadeon/Youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια :