vorini-gr: Ο Μεϊμαράκης παρέδωσε επίσημα στον Πλακιωτάκη το μουστάκι του αρχηγού

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Ο Μεϊμαράκης παρέδωσε επίσημα στον Πλακιωτάκη το μουστάκι του αρχηγού

Με αμούστακο πρόσωπο θα συνεχίσει την προεκλογική του καμπάνια για την προεδρία του κόμματος της ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης....


Κάτοχος του αρχηγικού νεοδημοκρατικού μουστακιού, του περίφημου «Λε Μουστάς» όπως το καθιέρωσε με τα γαλλικά του ο απερχόμενος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, είναι από χθες ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο πρώην γ.γ. της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, μέσα σε κλίμα συγκίνησης παρέλαβε από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, το τριχωτό σύμβολο της νεοδημοκρατικής εξουσίας και της αστικής ευγένειας που πρέπει να χαρκτηρίζει τον αρχηγό του μεγαλύτερου φιλοευρωπαϊκού κόμματος της χώρας.

Ο κ. Πλακιωτάκης, ευχαρίστησε τον κ. Μεϊμαράκη και τους υπόλοιπους υποψήφιους αρχηγούς για την τιμή που του κάνουν και υποσχέθηκε ότι το μουστάκι όσο βρίσκεται στο πρόσωπό του θα γκριζάρει και θα μεγαλώσει κι άλλο.

Από την πλευρά του, ο απερχόμενος υπηρεσιακός πρόεδρος δεν έκρυψε την ανακούφισή του που θα συνεχίσει την προεκλογική του καμπάνια χωρίς μουστάκι, έχοντας πλέον κι αυτός, ξυρισμένο πρόσωπο, όπως οι αντίπαλοί του.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)





Δεν υπάρχουν σχόλια :