vorini-gr: Είναι η γ@μημένη η προπαγάνδα, ηλίθιε

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Είναι η γ@μημένη η προπαγάνδα, ηλίθιε

Όταν ο Σόιμπλε, της Γερμανίας της Παντοκρατούσας, ξεστόμιζε την φράση «είναι η εφαρμογή, ανόητε!», υπονοώντας σαφώς τον Τσίπρα στον ρόλο του ανόητου, που αρνείται να εφαρμόσει κατά γράμμα τις εντολές του παράφρονα της ιστορίας, στην ουσία έλεγε πως «είναι η εφαρμογή, έξυπνε Κυριάκο, αυτή που σε έφερε στην θέση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας»...

Είναι αλήθεια. Αν παρακολουθήσει κανείς τις δηλώσεις του ντούο της Νέας Συμφοροκρατίας, του Άδωνη και του Κυριάκου του, θα δει συνεχείς δηλώσεις του στυλ «θέλω εγώ να προλάβω να τα κάνω πριν μου τα πει η τρόικα, ή εγώ είμαι ο μόνος υπουργός που έκανα όλες τις μεταρρυθμίσεις και απέλυσα τόσους από το δημόσιο».

Αυτές οι δηλώσεις, πίστης και αφοσίωσης και κυρίως εφαρμογής των γερμανικών εντολών του αμετροεπούς και ειλικρινέστατα αχώνευτου, βαθέως αχώνευτου, κυρίου Σόιμπλε, είναι αυτή που έφερε εδώ και τον έναν και τον άλλον. Και τον αρχηγό και τον υπαρχηγό.

Ο Σόιμπλε έχει αυτή την στιγμή ένα ολόκληρο κόμμα προθύμων, πειθήνιων οργάνων του στην Ελλάδα, έτοιμων να επιβάλλουν ακόμα χειρότερα.

Είναι το μίσος του ατέλειωτο και το κόμπλεξ του βαθύτατο και δυστυχώς βρίσκεται, λόγω των γνώσεων που αναμφίβολα έχει, σε μια τόσο ψηλή θέση που τον καθιστά άκρως επικίνδυνο. Μοιάζει σαν τα ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης που έτσι και ξεχαστεί κανένα σπουργίτι και κάτσει πάνω τους γίνεται κάρβουνο.

Έτσι, καρβουνάκια έχουν γίνει οι άνθρωποι στην Ελλάδα από τις διατάξεις μιας απάνθρωπης λιτότητας, μιας Ευρώπης που όλο και περισσότερο θυμίζει γερμανικό στρατόπεδο.

Σ’ αυτό το νέο στρατόπεδο λοιπόν, του νέου Ράιχ, χαιρετούν ως ηγέτη τον κ. Σόιμπλε και του υπόσχονται αιώνια εφαρμογή των απαιτήσεων του.

Η SIEMENS, μετά από τις καταδικαστικές αποφάσεις που έχει, δεν μπορεί να πάρει έργα στην Ελλάδα κι αυτό είναι το θέμα. Δεν έχουμε πλέον χρήματα να αγοράζουμε τα όπλα τους και δεν υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι θα ανατρέψουν την κατάσταση ώστε να παίρνει έργα η SIEMENS.

Είναι η SIEMENS, ηλίθιε! Αυτή είναι η αιτία των νεύρων του Σόιμπλε. Της νέας γραμμής απαξίωσης του Τσίπρα που διατάχτηκε στους υποτελείς του Σόιμπλε.

Οι αγρότες, από την άλλη, στους δρόμους. Θα εξαναγκάσουν όλους να βγουν στους δρόμους, με αυτά τα παράλογα μέτρα που ζητούν αυτοί και θέλει να επιβάλλει η κυβέρνησης της αριστεράς στην Ελλάδα. Θέλουν να ξηλώσουν όλο το αγροτικό σώμα της χώρας.

Αν χάσουμε όμως τη γη και τους αγρότες, χαθήκαμε!

Ώρα λοιπόν να φερθεί κάποιος ανόητα στην ιστορία. Δεν θέλει η ιστορία άλλους έξυπνους, συμβιβασμένους .

Κυριάκους η ιστορία είναι γεμάτη.

Φιλιππινέζες της πολιτικής η ιστορία μας γεμάτη.

Εδώ, στην χώρα αυτή, ανθίσανε και μεγαλουργήσανε οι μαυραγορίτες, οι Ζιμενάκηδες και οι Χριστοφοράκοι. Εδώ και οι «ανόητοι «Κολοκοτρώνηδες, οι «ανόητοι» Καραισκάκηδες και τόσοι και τόσοι ανόητοι, που οι έξυπνοι τους κάναν μνημεία και αγάλματα και ξεμπέρδεψαν μ΄αυτούς.

ΟΙ αγρότες κρατούν ακόμα την Ελλάδα όρθια. Το κλίμα της, η θάλασσα και οι αγρότες. Τα μοναδικά προϊόντα αυτής της γης. Η ιστορία χρειάζεται ανόητους να αντιταχθούν στον Σόιμπλε. Είναι αλήθεια πως οι «έξυπνοι» επέζησαν στην κατοχή. Είναι αλήθεια πως και οι νέοι έξυπνοι θα επιζήσουν στη νέα κατοχή.

«Κι αφού ανέβει στο τρακτέρ ο Αλέξης μετά θα ανέβει σε ένα ελικόπτερο και θα φύγει», έλεγε ένα τουίτερ, το οποίο διάβαζαν το πρωί, περιχαρείς, στο ΣΚΑΙ.

Αυτό το ελικόπτερο που ούτε τον Γιωργάκη πήρε, ούτε τον Βενιζέλο πήρε, ούτε τον Σαμαρά πήρε, ούτε τον Καρατζαφέρη πήρε, ούτε τον Τσοχατζόπουλο πήρε, ούτε τον Γιάννο πήρε, ούτε τον Τσουκάτο πήρε, ούτε τον Σημίτη πήρε, ούτε τον Μαντέλη πήρε.

Σωστά δεν τους πήρε το ελικόπτερο, γιατί αυτοί είναι οι έξυπνοι υποταγμένοι.

Αν από κάτι κινδυνεύει ο Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας που θα εμφανιστεί στην ιστορική πορεία αυτού του τόπου, είναι να θελήσει να γίνει έξυπνος εφαρμοστής του σχεδίου των ξένων.

Θα επιζήσει, αλλά στον χρόνο θα χάσει. Οι λαοί, δυστυχώς, πρώτα βλέπουν και πιστεύουν στις τηλεοράσεις και πολύ αργότερα βλέπουν την αλήθεια.

Είναι η γ@μημένη η προπαγάνδα, ηλίθιε. Και το ηλίθιε δεν έχει απεύθυνση βέβαια, κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια :