vorini-gr: Το μετέωρο ΒΗΜΑ του πελαργού

Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Το μετέωρο ΒΗΜΑ του πελαργού

*** Πρώτα απ' όλα να παραδεχθούμε κάτι… Η ΝΔ, ως πολιτική πτέρυγα της διαπλοκής, έδωσε μια γενναία μάχη χθες στη Βουλή. Άνιση αλλά γενναία!...

*** Έσκισε χθες ο Ραν-Ταν-Πλαν της πολιτικής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Ο πολιτικός που κάνει τον Γεράσιμο Γιακουμάτο να φαντάζει σύμβολο της παγκόσμιας διανόησης!

*** Ο λογογράφος του Κούλη είναι ο διαχειριστής της σελίδας «Μανούλες στο facebook»! Δεν το μάθατε από μένα!

*** Ο Κυριάκος στην παράσταση του στη Βουλή είχε την εντύπωση ότι μιλάει σε ΔΑΠίτες που είναι έτοιμοι να ξεκαρδιστούν με κάθε παγωμένο αστειάκι του…! Ηταν τόσο κακή η θεατρινίστικη ερμηνεία του, που ακόμα και η αδερφή του στην πρώτη σειρά, από υποχρέωση γέλαγε!

*** Καλά ρε παιδί μου, με πατέρα πρωθυπουργό, αδερφή επαγγελματία πολιτικό, ανηψιό περιφεριάρχη, κουνιάδα μεγαλοδημοσιογράφο… ένας άνθρωπος δε βρέθηκε να τον πάρει αγκαλιά και να του πει «ασ'το βρε πουλάκι μου… απουσιολόγος σε λύκειο και πολύ σου είναι»

*** Ας μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας, ο Κούλης μαζί με τα ακροδεξιά και νεοφιλελεύθερα στελέχη του, θα κάνει τη ΝΔ την μεγαλύτερη Μη Κυβερνητική Οργάνωση όλων των εποχών!

*** Το θέμα δεν είναι ότι ο Κυριάκος μετά τις καταγγελίες Τσίπρα, απάντησε καταθέτοντας στα πρακτικά φωτοτυπία σκίτσου του Αρκά… το θέμα είναι σε τι φωτοτυπικό το εκτύπωσε…

*** Οι φιλελέδες που γράφουν ότι  ο Κούλης «έσκισε τον Τσίπρα» στη Βουλή είναι σαν εμάς τους Παναθηναϊκούς στα καλοκαιρινά φιλικά. Ενθουσιαζόμαστε με το δεξί μπακ, παρόλο που είναι προφανές πως πρόκειται για παλτό!

*** Ο Κούλης δεν κάνει πολιτική, πότε δεν έκανε. Τelemarketing κάνει… πωλήσεις! Θα είναι καλός πρωθυπουργός μια αποικίας πολυεθνικών; Ναι, θα είναι… για τις πολυεθνικές!

*** Σαφώς και δεν έχει νόημα να αναπαράγεις τα μισαλλόδοξα ποστ του Τζήμερου, του Άδωνη, του Φαήλου… ή του Τραμπ! Είναι όμως κρίσιμης σημασίας να κατανοήσεις πως αυτοί οι προβεβλημένοι νεοφιλελεύθεροι είναι τα επίπονα συμπτώματα ενός καρκινικού όγκου που μεγαλώνει και αν δεν αντιμετωπιστεί θα σκοτώσει ότι όμορφο και αλληλέγγυο συναίσθημα μας έχει απομείνει ως κοινωνία

Να σκίζεται το Κούλι ότι η ΝΔ δεν έχει σχέση με τη διαπλοκή και ότι την πολεμάνε τα ΜΜΕ και να πετάγεται ο παπαγάλος να σου χαλάει το παραμύθι ρε φίλε! Ούτε ο θεός δεν το θέλει!
ΥΓ. Στα δύσκολα τέστ κάθε λαού, η “εθνική υπερηφάνεια”, είναι το σκονάκι του φασίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :