vorini-gr: «Σήμερα γάμος γίνεται»..

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

«Σήμερα γάμος γίνεται»..

«Σήμερα γάμος γίνεται.. σε ωραίο περιβόλι» που λέει και το τραγούδι....και οι χαρές και τα πανηγύρια στους κόλπους της άκρας δεξιάς είναι παραπάνω από έκδηλες...

Το «περιβόλι» του ΛΑ.Ο.Σ, αυτό που ανάθρεψε τους "μπουμπούκους"  τους "τσεκουράτους" και κάθε λογής πολιτικό απολειφάδι  τώρα αλλάζει όνομα.

«Εθνική Ενότητα» ονομάζεται το νέο κόμμα των Καρατζαφέρη - Μπαλτάκου, το οποίο τοποθετείται πολιτικά στα «δεξιά της Δεξιάς» και αυτοπροσδιορίζεται ως «αντιμνημονιακό και ευρωσκεπτικιστικό».

Σε συνέντευξη Τύπου, στην οποία παρουσίασαν το καινούριο κόμμα, οι συντελεστές του το προσδιόρισαν ως συνέχεια της ΕΡΕ και της ΝΔ του Αβέρωφ και του Καραμανλή.

Ο Τάκης Μπαλτάκος ανέφερε ότι γίνονται επαφές με πρώην βουλευτές της ΝΔ, όπως οι κ. Μιχελάκης και Ντινόπουλος, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επαφών ακόμη και με διαγραφέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Κάτι δηλαδή σαν «Χρυσή Νέα Δημοκρατία».

Ας καταλάβουμε λοιπόν ότι ο ακροδεξιός μηχανισμός αρχίζει να καλύπτει τα «κενά» της Χρυσής Αυγής, να την αφομοιώνει και να βγαίνει στο προσκήνιο από μια άλλη πόρτα με διαφορετικό όνομα!

Η Λερναία Ύδρα φύτρωσε και πάλι τα καινούργια κεφάλια της..


Δεν υπάρχουν σχόλια :