vorini-gr: Στηρίζεις ΣΥΡΙΖΑ; Μπαίνεις στη «μαύρη λίστα» του Άδωνη (ηχητικό)

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Στηρίζεις ΣΥΡΙΖΑ; Μπαίνεις στη «μαύρη λίστα» του Άδωνη (ηχητικό)

Σε εποχές που είχε καταλυθεί η δημοκρατία παραπέμπει η δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη στο «Βήμα FM», σχετικά με όσους υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση...

Χωρίς ίχνος ντροπής, όπως συμβαίνει με κάθε ακροδεξιό που δημοσιοποιεί τις απόψεις του, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε με έμφαση πως μπαίνει «στη μαύρη λίστα όποιος υποστηρίζει ΣΥΡΙΖΑ».

Και για να αναλύσει περισσότερο τις φασιστικές του απόψεις, δήλωσε: «Μόνο αν εξυπηρετείς συμφέροντα μπορείς να υποστηρίζεις τον ΣΥΡΙΖΑ. Όποιος εξακολουθεί να υποστηρίζει ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, είτε είναι πολιτικός, είτε δημοσιογράφος, ή το κάνει για την καρέκλα του, ή για να πάρει κανά κοψίδι».

Για το τι πρόκειται να πάθουν οι «δύστυχοι» που θα γραφθεί το όνομά τους στη λίστα του κ. Γεωργιάδη θα ενημερωθούμε μάλλον με σχετικό tweet το επόμενο διάστημα.

«Ζουμί» επίσης είχε και ο καυγάς μεταξύ του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και του Άδωνη Γεωργιάδη, ως συνέπεια των λεγομένων του αντιπροέδρου της ΝΔ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΔΟΛ.

Συνυπολογίζοντας το ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος φέρεται – για όσους δεν θυμούνται – να έχει αναλάβει την άτυπη θέση του media trainer στα στελέχη της ΝΔ, μάλλον επιβεβαιώνεται ο «πάγος» που επικρατεί στις σχέσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για την ιστορία, το επίμαχο ηχητικό απόσπασμα περί… μαύρης λίστας «κόπηκε» από το δελτίο Τύπου που έστειλε στα ΜΜΕ ο ΔΟΛ.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:



Δεν υπάρχουν σχόλια :