vorini-gr: Σε χαρτοπετσέτα – α λα Παπαθανασίου – είχε τις σημειώσεις της συνέντευξης ο Κυριάκος!

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Σε χαρτοπετσέτα – α λα Παπαθανασίου – είχε τις σημειώσεις της συνέντευξης ο Κυριάκος!

Ενα απειροελάχιστο στιγμιότυπο από τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, απέδειξε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν στηρίζει την κυβέρνηση Καραμανλή μόνο στα λόγια αλλά υιοθετεί και τις μεθόδους της...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να φρόντισε να κρύψει την χαρτοπετσέτα – σύμβολο κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της συνέντευξης προβάλλοντας έτσι ένα νέο προφίλ, αλλά φρόντισε για μερικά δευτερόλεπτα να την εμφανίσει on camera «κλείνοντας το μάτι» στους Καραμανλικούς.

Η κίνηση αυτή του προέδρου της ΝΔ φαίνεται να έχει προκαλέσει ήδη σάλο στο εσωτερικό του κόμματός του. Εγκυροι πολιτικοί αναλυτές θεωρούν ότι πρόκειται για ένα είδος «λευκής σημαίας» με αποδέκτες το «καραμανλικό στρατόπεδο» καθώς χρησιμοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα εμβλήματά τους: την χαρτοπετσέτα!

Ως γνωστόν η χαρτοπετσέτα αποτελούσε – και αποτελεί ακόμα – ένα από τα ακρογωνιαία σύμβολα του οικονομικού σχεδιασμού της κυβέρνησης Καραμανλή καθώς σε μια παρόμοια χαρτοπετσέτα ο Γιάννης Παπαθανασίου είχε παρουσιάσει το ιστορικό σχέδιό του για την οικονομία κατά τη διάρκεια μιας συνάντησής του με την Κριστίν Λαγκάρντ (πριν το σαμποτάρει η ΕΛΣΤΑΤ).

**Στην εικόνα: Στη χαρτοπετσέτα του Κυριάκου Μητσοτάκη διακρίνονται καθαρά σημειώσεις για τον ΕΝΦΙΑ, για τον ΓΑΠ και για τον Κώστα Καραμανλή.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)



Δεν υπάρχουν σχόλια :