vorini-gr: Χαμένα ψιλά στο αμάξι έψαξε για να συμπληρώσει την πρώτη δόση ο υιός Καλογρίτσας

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Χαμένα ψιλά στο αμάξι έψαξε για να συμπληρώσει την πρώτη δόση ο υιός Καλογρίτσας

Μέχρι και για... χαμένα κέρματα κάτω από το πατάκι του αυτοκινήτου έψαξε ο Βλαδίμηρος Καλογρίτσας σε μια ύστατη προσπάθεια να βρει 1,30 ευρώ που του έλειπαν για να συμπληρώσει το ποσό των 17.533.333,34 για την άδεια..

Ενώ ο χρόνος μέτραγε αντίστροφα για τη λήξη της προθεσμίας, ένας εκ των υπερθεματιστών αναζητούσε απεγνωσμένα το μικροποσό του του έλειπε εκεί που ψάχνουν όλοι: κάτω από τη θέση του οδηγού όπου συνήθως χάνονται τα ψιλά στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο αγαπημένος υπερθεματιστής του Νίκου Παππά, έχοντας μαζέψει ήδη τα 17.533.331,07 ευρώ και του έλειπαν μόλις ένα ευρώ και 30 λεπτά προκειμένου να καλύψει την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια που κέρδισε κατά τον διαγωνισμό.

Όμως στάθηκε άτυχος… Αν και έψαξε εξονυχιστικά το αυτοκίνητό του σε όλα τα ύποπτα σημεία όπου συνηθίζουν να χάνονται τα ψιλά (π.χ. κάτω από τα πατάκια, ανάμεσα στο κάθισμα και την πλάτη της θέσης του οδηγού, ανάμεσα στην κονσόλα και τη θέση, κοκ…) δεν βρήκε παρά μερικά λεπτά.

Μάλιστα ο ίδιος μέμφθηκε τη διαπλοκή καθώς μόλις λίγες ώρες πριν, είχε δώσει ένα ολόκληρο ευρώ στο φανάρι προκειμένου κάποιος αλλοδαπός (ασφαλώς πράκτορας των συμφερόντων) να του καθαρίσει τα τζάμια αφού οι καθαριστήρες του ήταν χαλασμένοι ύστερα από σαμποτάζ των συστημικών αντιπάλων του…

**Στην εικόνα: Mε την απόγνωση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του ο υιός Καλογρίτσας στρέφεται απολογητικά προς τον Νίκο Παππά ενώ κρατά στα χέρια του τα 0,14 λεπτά που μπόρεσε να μαζέψει!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)



Δεν υπάρχουν σχόλια :