vorini-gr: Νέα μόδα τα σπρέι μαυρίσματος σε τόνους πορτοκαλί, λόγω Τραμπ!

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Νέα μόδα τα σπρέι μαυρίσματος σε τόνους πορτοκαλί, λόγω Τραμπ!

Ο μελλοντικός πλανητάρχης άρχισε ήδη να δημιουργεί τα νέα trends της μόδας. Όπως δείχνουν οι ιλιγγιώδεις πωλήσεις που σημειώνει από το πρωί το νέο σπρέι που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ φέτος θα «φορεθεί» ιδιαίτερα το λαμπερό πορτοκαλί..


Δεκάδες χιλιάδες γυναίκες και άνδρες έσπευσαν ήδη να προμηθευτούν τη νέα λοσιόν χρωματισμού του δέρματος που πλέον δεν υπόσχεται να προσφέρει το παραδοσιακό μαύρισμα για την παραλία αλλά το νέο υγιές «πορτοκαλί» που αναδεικνύεται σε «σύμβολο» της επιτυχίας.

Οπως φαίνεται οι καταναλωτές εγκαταλείπουν μαζικά το παραδοσιακό χρώμα που δίνουν τα σολάριουμ και οι άλλοι τρόποι τεχνητού μαυρίσματος καθώς τους φαίνεται πλέον «συστημικό» και παραπέμπει στον Μπάρακ Ομπάμα. Αντίθετα η πορτοκαλί επιδερμίδα, τους δίνει μια αίσθηση επαναστατικότητας και αντίθεσης με τις «ελίτ».

Ηδη οι μεγάλοι οίκοι υψηλής ραπτικής δείχνουν πρόθυμοι να υιοθετήσουν το νέο «orange look» προσαρμόζοντας τις κολεξιόν τους για το ερχόμενο καλοκαίρι σε τόνους μπλε και μοβ, που ταιριάζουν με την συγκεκριμένη «αντισυστημική» απόχρωση δέρματος.

Το ερχόμενο καλοκαίρι λοιπόν ανήκει στο πορτοκαλί. Και καλό θα είναι όσοι αντιμετωπίζουν τα νέα ρεύματα της μόδας με σκεπτικισμό και ειρωνεία να συνηθίσουν στην ιδέα ότι θα έχουν δίπλα τους λαμπερούς πορτοκαλί ανθρώπους που θα λάμπουν από υγεία…

Τέλος εξαιτίας του νέου «τραμπικού» χρώματος παρατηρήθηκε τις πρώτες ώρες μετά την εκλογή του σημαντική αύξηση στις βιταμίνες C, που ως γνωστόν περιέχονται κυρίως στα πορτοκάλια.

Στην εικόνα η λοσιόν «Salon Orange» υπόσχεται ένα «τραμποειδές πορτοκαλί χρώμα». Με το όνομα του Ντόναλντ Τράμπ επίτηδες γραμμένο με «a» και όχι με το σωστό «u» για λόγους δικαιωμάτων

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια :