vorini-gr: Δεν κάμει το παιδί...

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Δεν κάμει το παιδί...

Το να σηκώνουν το δάχτυλο για τη διαπλοκή, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, είναι σα να πουλάνε καραμέλες έξω από σχολεία οι παιδεραστές... να μην τους ενοχλεί κανένας και να κόβουν και απόδειξη...

*** Δε ξέρω αν είδατε ειδήσεις ή την προχθεσινή συζήτηση στη Βουλή; «Μια τρύπα στο νερό», ήταν λέει το πόρισμα της εξεταστικής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ. Δεν αποδείχτηκε λέει το τρίγωνο της αμαρτίας και η διαπλοκή. Το είπε ο γιος του Μητσοτάκη, η κόρη του Γεννηματά, ο Λοβέρδος, ο Βενιζέλος, ο Βορίδης, ο Άδωνις και τα μαντρόσκυλα της διαπλοκής στα δελτία τους. 

*** Ειδικά ο Μαυρουδής ο Βορίδης… πολύ μαγκιά ρε παιδί μου ο «ακτιβιστής» της δεξιάς. Μιλάμε για μεγάλη αγωνία να αποδείξει (με επιχειρήματα 6χρονου παιδιού) πως δεν υπάρχει διαπλοκή…! Ούτε παιδιά του να ήταν οι καναλάρχες!

*** Το να σηκώνουν το δάχτυλο για τη διαπλοκή, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, είναι σα να πουλάνε καραμέλες έξω από σχολεία οι παιδεραστές… να μην τους ενοχλεί κανένας και να κόβουν και απόδειξη…

*** Για τον Κυριάκο να μην τα πούμε, τα είδατε. Δεν μπορεί το παλικάρι. Δεν είναι ότι δε θέλει. Θέλει. Απλά δεν μπορεί! Έχω ένα σκρίνιο στο πατρικό μου με πιο ισχυρή προσωπικότητα.  

*** Προς τους συμβούλους του Κυριάκου Μητσοτάκη και τους βουλευτές της ΝΔ: Ελάτε, ειλικρινά τώρα, πείτε την αλήθεια… μεταξύ μας… και εσείς γελάτε όταν τον ακούτε.

*** Δηλαδή, για να καταλάβω ρε παιδί μου… ξύπνησε μία μέρα κάποιο πεφωτισμένο μυαλό, σύμβουλος στη ΝΔ, είπε «Να παίξουμε επικοινωνιακά με το πρόσωπο του Κυριάκου, το ‘χει«;

*** Ένα από τα συμπεράσματα που βγήκαν από την εξεταστική για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, είναι ότι μπορείτε να πάτε στην τράπεζα που χρωστάτε το στεγαστικό σας -και σας απειλούν οι εισπρακτικές- και να πείτε «Έγιναν κάποια λάθη στο παρελθόν, το αναγνωρίζω, αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Η οικογένειά μου δε θα πληρώσει τίποτα για τα επόμενα 10 χρόνια… και βλέπουμε»

*** Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το ίνδαλμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνη στη Γαλλία, τον διεφθαρμένο, υποψήφιο Πρόεδρο της Δεξιάς, Φρανσουά Φιγιόν. Συνεχίζουμε και εμείς εδώ να απολαμβάνουμε το «ξεβράκωμα» του ακροδεξιού τσίρκου.

*** Ο Μένιος Φουρθιώτης, γνωστός στο Twitter και ως «σιχαμένιος», μαζί με έναν από τους εμπνευστές των #Παραιτηθείτε και εισαγωγέα πόσιμου κολλαγόνου στην Ελλάδα, Γιώργο Τσουκαλαδάκη, όπως και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, φέρεται να έχουν «κλειδώσει» για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, όποτε γίνουν εκλογές. Έτσι, γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης ως αντιπρόεδρος της αξ. αντιπολίτευσης και ο Μάκης Βορίδης ως Τομεάρχης δημοσίας Τάξης και Δικαιοσύνης, δεν είναι αρκετή κατάντια από μόνο του για τη δημοκρατία.


Η Φωφάρα από την άλλη συνεχίζει να μας προσφέρει νούμερα βγαλμένα από τη χρυσή εποχή της επιθεώρησης:

   Κωνσταντίνος Ταχτσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια :