vorini-gr: Από μια μαριονέτα στο δάχτυλό του ακούει τελικά τα «μπράβο» ο Τάσος Πετρόπουλος!

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Από μια μαριονέτα στο δάχτυλό του ακούει τελικά τα «μπράβο» ο Τάσος Πετρόπουλος!

Δικαιωμένος αισθάνεται ο υφυπουργός Εργασίας που όπως αποδείχθηκε βρίσκεται σε μια διαρκή κατάσταση συνομιλίας με το δάχτυλό του που αποκαλεί «κύριο Μικέ» και το θεωρεί ελεύθερο επαγγελματία..

Απάντηση σε όλους όσους τον αντιμετώπιζαν τις τελευταίες ημέρες με ειρωνεία για τις δηλώσεις του σχετικά με τους ελεύθερους επαγγελματίες που βγαίνουν από τα μαγαζιά τους και τον ευγνωμονούν φιλώντας του το χέρι και λέγοντάς του ότι «σώθηκαν», έδωσε ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος.

Αφορμή στάθηκε ένα επεισόδιο που συνέβη ξαφνικά μπροστά στα μάτια των βουλευτών αλλά και στις τηλεοπτικές κάμερες. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια μιας ακόμα ομιλίας του όπου υπερασπιζόταν για άλλη μια φορά τις νέες ρυθμίσεις για τα μπλοκάκια, εμφάνισε μια μαριονέτα στο δάχτυλό του η οποία με αλλαγμένη φωνή του ίδιου άρχισε να του μιλάει με ενθουσιασμό!

Μάλιστα ο υφυπουργός δεν δίστασε να γνωρίσει τον κύριο Μικέ και στους υπόλοιπους βουλευτές, διευκρινίζοντας ότι μιλούν πολύ συχνά μεταξύ τους αφού ο κύριος Μικές είναι πολύ καλός και του κρατάει συντροφιά τις μοναχικές νύχτες του χειμώνα, ενώ πολύ συχνά βγαίνουν οι δυό τους για βόλτα.

Πριν αποχωρήσει μάλιστα ο κύριος Μικές για να επιστρέψει στην τσέπη του υφυπουργού, πρόλαβε να κάνει έκκληση στους βουλευτές και στο κοινό να μην στοχοποιούν τον Τάσο Πετρόπουλο που είναι καλός άνθρωπος και ζήτησε να πληρώσει τώρα μια ακόμα εισφορά για να αισθανθεί λίγο καλύτερα…



Δεν υπάρχουν σχόλια :