vorini-gr: Δύο μερόνυχτα περιμένει τον Αλέξη στο Καστελόριζο ο ΓΑΠ - Ανάστατοι οι κάτοικοι στο νησί

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Δύο μερόνυχτα περιμένει τον Αλέξη στο Καστελόριζο ο ΓΑΠ - Ανάστατοι οι κάτοικοι στο νησί

Αναστατωμένοι ειναι οι κάτοικοι στο Καστελόριζο μετά τηνχθεσινή ξαφνική επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στο νησί...

Στους κατοίκους ζωντάνεψαν μνήμες όταν πριν από έξι χρόνια, ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωνε, από το ακριτικό Καστελόριζο, την προσφυγή της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης, με τη συμμετοχή και του ΔΝΤ, που κατέληξε στην υπογραφή του πρώτου Μνημονίου.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Το μεσημέρι της 20ης Ιουνίου ο ΓΑΠ ανάρτησε στο twitter ....
Μετά από μερικές ώρες όμως εμφανίζεται στο Καστελόριζο σπέρνοντας τον «τρόμο» και δηλώνει ότι θα περιμένει νυχθημερόν, στο σημείο που ανήγγειλε το πρώτο μνημόνιο, τον Αλέξη Τσίπρα, για να του εξηγήσει τα καθέκαστα.

«Είμαι αποφασισμένος να τον περιμένω εδώ μέχρι να αναγκαστεί να με συναντήσει»,είπε στον Δήμαρχο του νησιού.

Σε τηλεφωνική σύνδεση που είχαμε με παράγοντες και κατοίκους του νησιού μας είπαν ότι φοβούνται για τυχόν επεισόδια διότι:

Χθες βράδυ ομάδα νεαρών που ξενυχτούσαν στο bar NAVAGIO εξερχόμενοι φώναζαν συνθήματα και τραγουδούσαν το τραγούδι «Γεννήθηκες για την καταστροφή»,«..πίσω από τις λέξεις έρχεται ο Αλέξης», «Λεφτά υπάρχουν» και άλλα συναφή.

Επίσης στους οικείους του αρχικά προκλήθηκε σύγχυση και σκέφθηκαν να τον δηλώσουν Amber Alert αλλά εφησυχάστηκαν όταν την υπόθεση ανέλαβε το «χαμόγελο του χαμένου παιδιού» και τους ενημέρωσε ότι ο Γιώργος δεν έχει πάρει απλά τα φάρμακά του. 

Αναμένονται εξελίξεις.....Συνεχής ενημέρωση.....

Εδώ σεμινάριο για την κα Κουντουρά και το Υπουργείο Τουρισμού...
***Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένες εικόνες ανήκουν στην κατηγορία «Fantastic Satire Stories» με στόχο το χιούμορ και τη σάτιρα. 

takis Vorini


Δεν υπάρχουν σχόλια :