vorini-gr: Τι είπε ο Γιώργος Παπανδρέου στον #skaitv - #istories

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Τι είπε ο Γιώργος Παπανδρέου στον #skaitv - #istories

Κάπως έτσι μου ακούστηκαν τα λόγια του Γιώργου Παπανδρέου στη συνέντευξη  του στον Παύλο Τζήμα στον ΣΚΑΙ...

Nαι ναι ναι... εμείς γιατί... κοίταξε στην έδρ.. αρχή, ούτε... ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν ακούς για να γίνει αυτό τοοο παιχνίδι.

Αλλά ύστερα μό-μόλις είπαμε με ότι αυτό εμείς δε κά..θέλαμε,αυτοί είπανε όχι λέει θέλουμε να γίνει, ε κι εμείς είπαμε όχι λέ..λέμε δε θα γίνει, θα κάνει/γίνει αυτό πάλι νέ..νέος διαιτητής για να οριστεί για να.. για να.. αφού ξαναγίνει πάλι το παιχνίδι.

θέλουμ..εεε...δεν θέλουμε κι εμείς και αυτοί ύστερα, μετά εμείς αφού είπαμε είπαμε με αυτό θέλουμε, είπαμε δεν θέλουμε κι εμείς το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λέμε ούτε κι εμείς θέλουμε και μετά είπαν αυτοί πάλι ότι ξέρετε εμείς λέει θέλουμε να γίν...εεε εμείς όμως μετά δεν δεχτήκαμε μετά απ' όλα αυτά κι είπαμε να γα..γίνει μετά το παιχνίδι όποτε τοοο..το κάνει όπως ορίσει η ΤΡΟΪΚΑ. Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο!

Ναι..ήταν - όπως καταλάβατε-σαν να ακούς τον Θωμά Μάτζιο,τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Εδεσσαικός ,στο youtube (►)
------------------------------------------------------
  • Απ ότι  δείχνουν τα πράγματα ο Γιώργος μέχρι σήμερα δεν έχει καταλάβει τίποτα για το σπασμένο μάρμαρο και κατά πόσον συνέβαλε στην εξαθλίωση αυτής της χώρας. 
  • Η ανευθυνότητα, ο εγωισμός και η μικροπολιτική ήσαν τα κύρια χαρακτηριστικά της συνέντευξης του στον Παύλο Τζήμα στον ΣΚΑΙ....και για όλα όπως πάντα έφταιξε ο Κώστας Καραμανλής.
  • Πόσο αηδιαστικό αλήθεια φαίνεται όταν ένας πολιτικός αποποιείται των ευθυνών του!
  • Κρίμα γιατί όπως όλα δείχνουν...το πάθημα δεν έγινε μάθημα για τον ΓΑΠ. (Τούτο μάλλον απετέλει ίδιον των Παπανδρέου ανέκαθεν)
Απολαύστε τον:

Δεν υπάρχουν σχόλια :