vorini-gr: " Οργίλος " ο Υπουργός Άμυνας για την «λευκή» απεργία των πιλότων

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

" Οργίλος " ο Υπουργός Άμυνας για την «λευκή» απεργία των πιλότων

Με έντονο και σκληρό τρόπο αντέδρασε ο Υπουργός Άμυνας από το Λουξεμβούργο όπου βρίσκεται, στην απόφαση των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας να μην πραγματοποιούν από το πρωί εκπαιδευτικές πτήσεις στους Ελληνικούς ουρανούς..


 «Η πρόθεση της κυβέρνησης είναι, όπως έχει δημόσια δηλώσει κατ` επανάληψη, να αποκαταστήσει την εισοδηματική απώλεια των ιπταμένων χωρίς να κάμπτεται η αρχή της ενιαίας φορολόγησης όλων των εισοδημάτων.

»Είναι εξαιρετικά αποθαρρυντικό να στέλνουν κάποιοι στον Ελληνικό λαό το ότι Έλληνες αεροπόροι πετούν στους ουρανούς της πατρίδας όχι από αίσθηση καθήκοντος, αλλά για λόγους οικονομικούς. Αυτές οι μεθοδεύσεις δεν τιμούν το χώμα των αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας», ανέφερε ο κ. Βενιζέλος και επικρίνει το γεγονός ότι «ο καθένας καταχράται των μέσων πίεσης που διαθέτει για συντεχνιακούς λόγους» 

»Οι εν λόγω ιπτάμενοι προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση επικαλούμενοι «ψυχολογική αδυναμία» στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, διαμαρτυρόμενοι έτσι για την κατάργηση της αυτοτελούς ευνοϊκής φορολόγησης του πτητικού επιδόματός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :