vorini-gr: Ανανεωτική Αριστερά: Δημόσια δήλωση στήριξης της αναμένεται από τον Λ.Κύρκο

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Ανανεωτική Αριστερά: Δημόσια δήλωση στήριξης της αναμένεται από τον Λ.Κύρκο


Σε δημόσια παρέμβασή του το ιστορικό στέλεχος της Ανανεωτικής Αριστεράς Λεωνίδας Κύρκος αναμένεται να εκφράσει τη στήριξή του προς τη Δημοκρατική Αριστερά. Το βράδυ της Τετάρτης, ο Φώτης Κουβέλης θα μιλήσει για την συγκρότηση του νέου πολιτικού κόμματος σε εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο......

Όπως σημειώνει η εφημερίδα Το Βήμα, στην πρώτη ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση, που έχει προγραμματισθεί για τις 20:00 βράδυ από τα αποχωρήσαντα στελέχη της Ανανεωτικής Πτέρυγας του ΣΥΝ αλλά και άλλων σχημάτων που έχουν προσχωρήσει στο νέο κόμμα, αναμένεται ότι ο κ. Κύρκος θα προβεί σε δήλωση με την οποία θα συστρατεύεται στο πλευρό του νέου πολιτικού φορέα και εφόσον καταστεί δυνατόν θα παραστεί και ο ίδιος στην εκδήλωση.

Επιπλέον, σύντομα θα δημοσιοποιηθεί κείμενο υπογραφών από προσωπικότητες της τέχνης και των γραμμάτων που θα τάσσονται υπέρ της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Παράλληλα τα στελέχη του νέου κόμματος έχουν αποδυθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να καταθέσουν την ονομασία του νέου κόμματος στον Αρειο Πάγο. Μαζί, όμως, με την ιδρυτική διακήρυξη χρειάζεται να κατατεθεί και το σήμα, με αποτέλεσμα να έχουν επιταχυνθεί οι ρυθμοί από τους εικαστικούς, που το σχεδιάζουν

Όπως δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο Φ.Κουβέλης το νέο κόμμα θα είναι έτοιμο για να λάβει μέρος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Τόνισε, δε, ότι η κάθοδος του νέου κόμματος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα είναι αυτόνομη.

πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια :