vorini-gr: «Φιτίλι» στους Rolling Stones από τον Κιθ Ρίτσαρντς

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

«Φιτίλι» στους Rolling Stones από τον Κιθ Ρίτσαρντς


Εδώ δεν κρατάνε γάμοι 48 χρόνια, ένα θρυλικό ροκ συγκρότημα θα έμενε αλώβητο;
Το βιβλίο που ήδη γράφει ο κιθαρίστας του γκρουπ, Κιθ Ρίτσαρντς, έχει ήδη ανάψει φωτιές στην ούτως ή άλλως… φλογερή σχέση του με τον Σερ Μικ Τζάγκερ...


Οι καυγάδες τους ανά τα χρόνια –με πιο χαρακτηριστικό αυτόν όπου ο Τζάγκερ ήθελε να κάνει σόλο περιοδεία και ο Ρίτσαρντς τον απείλησε ότι θα του κόψει το λαρύγγι αν τολμήσει να το κάνει- δεν είναι τίποτα μπροστά σ’ αυτά που έρχονται...

Στην επικείμενη αυτοβιογραφία του ο Ρίτσαρντς –που έχει αποτελέσει έμπνευση για τον Τζόνι Ντεπ για τον χαρακτήρα του «Κάπτεν Σπάροου» στους «Πειρατές της Καραϊβικής»- είναι διατεθειμένος να βγάλει τα άπλυτα των Stones στη φόρα, γεγονός που έχει ήδη πυροδοτήσει την αντίδραση του τραγουδιστή.

Οι λεπτομέρειες του βιβλίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά ο Τζάγκερ έχει ήδη επικοινωνήσει με το δικηγόρο του, ζητώντας του να τον προστατεύσει από τις ενδεχόμενες αποκαλύψεις του κολλητού του, που μάλλον θα περιέχουν κάτι παραπάνω από sex, drugs & rock’n’roll.

Πρόσφατα άλλωστε, ο Ρίτσαρντς διαφώνησε τόσο με τον τρόπο που ο φίλος του προωθούσε το ντοκιμαντέρ για την καριέρα των Stones, που αρνήθηκε να πάει μαζί του στις Κάννες για την επίσημη πρεμιέρα, ενώ σε άλλη στιγμή τον έχει αποκαλέσει δημοσίως ματαιόδοξο και εξουσιαστικό φρικιό.

Όταν ρωτήθηκε για το βιβλίο πάντως, ο 66χρονος φρόντμαν του συγκροτήματος έδωσε μια γεύση από το βρετανικό του φλέγμα, λέγοντας: «Θα μου κάνει εντύπωση αν το γράψει τελικά. Θα πρέπει πρώτα να θυμηθεί, κάτι που δεν του είναι πολύ εύκολο να κάνει…».

topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια :