vorini-gr: ΕΚΛΟΓΕΣ 2010: Ανατροπές..(!)

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΛΟΓΕΣ 2010: Ανατροπές..(!)

click image to view full-size

Η κάλπη στις δημοτικές εκλογές «έβγαλε» ανατροπές στους Δήμους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης, που άλλαξαν χέρια και «πέρασαν» στους κ. κ. Γιώργο Καμίνη και Γιάννη Μπουτάρη, οι οποίοι υποστηρίχθηκαν από το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερα, αλλά και του Πειραιά, που «πέρασε» στον υποστηριχθέντα από τη ΝΔ Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Έχει ο καιρός γυρίσματα.....(!)

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Προς κο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κε Πρόεδρε

Δηλώνω υπεύθυνα οτι εχτές Κυριακή 14 11 2010 παρ‘οτι δεν εψήφισα δεν ευρισκόμην στο καναπέ μου,ούτε δια φραπέ, ούτε δι‘ άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις ούτε δε επερίμενα να μου φέρουν την εκλογική κάλπη εις το σπίτι καθ‘οσον ότι το εκλογικό τμήμα ευρίσκεται μόλις 200 μέτρα απο το σπίτι μου.

Εσείς όμως αποδείξατε οτι ο Θεσμός σας λειτουργεί μόνο ως πολιτικό δεκανίκι και ως πεδίο εφαρμογής εκλογικών παιχνιδιών όλων εκείνων οι οποίοι όταν στοχευμένα καταπτύονται βλέπουν πάντα τους αντιπάλους των να σκουπίζονται.
Καλό δε θα ήτο οταν ομιλείτε για καναπέδες να μας υποδείξετε απο ποίους καναπέδες αυτοί εις τους οποίους τείνετε χείρα βοηθείας παρακολούθησαν τη φυγή στο εξωτερικό των Χριστοφοράκου,Καραβέλα,Γιούγκ.

Παρακαλώ λόγω του καθαρά διακοσμητικού ρόλου σας μην εισέρχεσθε σε κρίσεις και επικρίσεις της κατά πλειοψηφία συνειδητής συμπεριφοράς του κοινωνικού συνόλου την οποία αδυνατείτε να κατανοήσετε, πόσο μάλλον να εξάγετε και μηνύματα.

Καληνύχτα κε Πρόεδρε.