vorini-gr: Περιπέτεια για την κόρη του Μίκη Θεοδωράκη(!)

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Περιπέτεια για την κόρη του Μίκη Θεοδωράκη(!)

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη θέλησε να πάει μια βόλτα το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όταν έκανε «βουτιά» σε γεώτρηση στην περιοχή Πουλίτσα, που βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από το Βραχάτι Κορινθίας , όπου είναι το εξοχικό της.....

Η άτυχη γυναίκα δεν μπόρεσε να διακρίνει το άνοιγμα της γεώτρησης, που ήταν σκεπασμένο με χόρτα, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα.
Από την πτώση έσπασε κάποια πλευρά, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και για δύο εικοσιτετράωρα φώναζε σε βοήθεια ελπίζοντας ότι θα την άκουγε κάποιος περαστικός.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη έπεσε μέσα στη γεώτρηση και όπως έγινε γνωστό από το Πυροσβεστικό Σώμα, έσπασε το αριστερό της χέρι.
Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Κορίνθου ,όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η 52χρονη Μαργαρίτα, χαμογελαστή αλλά με εμφανή τα σημάδια από τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε, βγήκε από το νοσοκομείο συνοδευόμενη από τον αδερφό της Γιώργο και από φίλους της.

Αποχωρώντας ευχαρίστησε τους γιατρούς και όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για την πορεία της υγείας της και της ευχήθηκαν ειλικρινή περαστικά και αμέσως μετά μπήκε στο αυτοκίνητο που την περίμενε στην έξοδο του νοσοκομείου για να την οδηγήσει στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τους πυροσβέστες, η Μαργαρίτα έπεσε στη γεώτρηση από άνοιγμα περίπου μισού μέτρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια :