vorini-gr: Σύλληψη αδίστακτου πατέρα που διάβαζε στο παιδί του βιβλίο του Λαλιώτη!

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Σύλληψη αδίστακτου πατέρα που διάβαζε στο παιδί του βιβλίο του Λαλιώτη!


Με την κατηγορία της «κακοποίησης ανηλίκου» παραπέμπεται στο αυτόφωρο πατέρας, που διάβαζε στην 5χρονη κόρη του το βιβλίο του Κώστα Λαλιώτη «Πυξίδα, Το διαχρονικό ΠΑΣΟΚ»...


Η σύλληψη του 45χρονου, έγινε με συντονισμένη επιχείρηση της Αρχής Προστασίας Ανηλίκων και της αστυνομίας, μετά από καταγγελίες αγανακτισμένων γειτόνων, που άκουγαν από το διαμέρισμα όπου διέμενε ο δράστης με την οικογένειά του να γίνεται συχνά μεγαλόφωνη ανάγωση ολόκληρων αποσπασμάτων από το συγκεκριμένο βιβλίο, ειδικά τις ώρες που η μητέρα του θύματος, έλειπε στη δουλειά.
Ο 45χρονος πάντως, μετά τη σύλληψή του δήλωσε ότι χρησιμοποιούσε το βιβλίο για να νανουρίζει την κόρη του και ότι αν και έχει ψηφίσει παλιότερα ΠΑΣΟΚ, πλέον δεν έχει καμμία σχέση και δεν το υποστηρίζει.

Κατά την προσαγωγή του, δέχθηκε επίθεση από ομάδες αγανακτισμένων πολιτών, που τον αποκαλούσαν «δωσίλογο», προδότη και του πετούσαν τις κομματικές τους ταυτότητες.

Ο ίδιος πάντως δήλωσε στον ανακριτή ότι δεν ήξερε πως οι λέξεις «Προκλήσεις, Υπερβάσεις, Προοπτικές» που αναφέρονται στον υπότιτλο του βιβλίου, έχουν κηρυχτεί παράνομες και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί μεθαύριο.

Τέλος ειδική ομάδα ψυχολόγων ανέλαβε να παρακολουθήσει το ανήλικο κοριτσάκι για να μετριάσει τα τραύματά του, ενώ από την αστυνομία, εκδόθηκε ανακοίνωση όπου ζητάει από τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτές τις μέρες, καθώς αύριο είναι η επέτειος των 30 χρόνων από την 18η Οκτωβρίου 1981, όπου ανέβηκε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου στην εξουσία και κατά συνέπεια μπορεί να αυξηθούν τα κρούσματα κρυφο-Πασοκικών εκδηλώσεων.

Στάλθηκε με email στον Γιώργο Καισάριο στο www.market-talk.net (εδώ) αλλά δεν γνωρίζει τον αποστολέα να του δώσει τα εύσημα


.....................................................
...και εγώ αναρωτιόμουν αυτές τις μέρες που η χώρα μας είναι στην κόψη του ξυραφιού τι να κάνει άραγε αυτό το "φάντασμα" ο Λαλιώτης και που να είναι άραγε κρυμμένος απολαμβάνοντας τα οφέλη μιας άλλης εποχής..!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια :