vorini-gr: Λάκης Λαζόπουλος: Όλα δικά του

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Λάκης Λαζόπουλος: Όλα δικά του


Επιτέλους Λάκης και πάλι στις οθόνες μας πάντα αγαπητός επίκαιρος και αξιολάτρευτος όσο και αν αυτό πειράζει πολλούς όταν το λέμε...


Μπροστά σε αυτό το σκουπιδαριό και την εξαθλίωση - ποιοτική και οικονομική- των περισσότερων ελληνικών καναλιών η εκπομπή του Λάκη δεν παύει να είναι μια όαση για όλους μας.....

Τα έχει όλα δικά του πραγματικά αλλά μερικά πράγματα που δεν του ανήκουν και τα χρησιμοποιεί δεν κάνει καμία μνεία στις πηγές τους.
Αυτό είναι και το παράπονο που θέλω να εκφράσω.

Πράγματι διάφορες εικόνες και βίντεο που επάνω σε αυτά έχουν δουλέψει κάποιοι άνθρωποι από τα διάφορα blogs ατέλειωτες ώρες αυτός δεν μπαίνει στον κόπο να αναφέρει έστω το όνομά τους.

Πιστεύω πως κάποια στιγμή θα το καταλάβει και θα το διορθώσει.. και για να μην νομίσει ότι λέω αερολογίες τον παραπέμπω ΕΔΩ σε ένα βίντεο που χρησιμοποίησε χθες και θα ήταν πολύ καλό να αναφέρει τον δημιουργό του. (Ψαλιδοχέρης-psomotiri.blogspot.com)

Κατά τα άλλα για εμάς είναι ο Λάκης που ξέρουμε και αγαπάμε αυτός που πάντα υπολογίζει τα blogs και τους δημιουργούς τους...Να είναι πάντα καλά για να μας ψυχαγωγεί.
Καλό χειμώνα Λάκη Λαζόπουλε.!



Δεν υπάρχουν σχόλια :