vorini-gr: Νίκος Κακλαμανάκης: Ο άνεμος είναι μαζί του.

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Νίκος Κακλαμανάκης: Ο άνεμος είναι μαζί του.

Digital Artwork:takis vorini_Oct2011-vorini-gr

Έναν ακόμα μεγάλο άθλο πραγματοποίησε σήμερα ο μεγάλος Έλληνας ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης. Αψηφώντας τις κακές καιρικές συνθήκες και τις δυσκολίες που υπήρξαν στην διάρκεια του ταξιδιού του, ο ίδιος με την Δύναμη της Ελλάδας, οδηγό την πίστη του και σύμμαχο το σκάφος που φέρει το όνομά του διέσχισε το Αιγαίο ξεκινώντας από την Άνδρο...

Ο δύο φορές ολυμπιονίκης μας, φανερά κουρασμένος αλλά με διάθεση να μεταφέρει το μήνυμα του παντού και να δώσει δύναμη αισιοδοξίας στους νέους που συγκεντρώθηκαν για να τον υποδεχθούν και να τον χειροκροτήσουν, έφτασε στη Μύκονο περίπου στη μία το μεσημέρι.

Εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων και επευφημιών ο γιος του ανέμου κατέβηκε από την ιστιοσανίδα του στην Αλευκάντρα, μετά από τρεις ώρες ασταμάτητου ταξιδιού, για να πάρει μία στεριανή ανάσα πριν συνεχίσει το ταξίδι του για Δήλο, Κουφονήσια, Δονούσα και Αμοργό, όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα θα διανυκτερεύσει.

Ήρεμος, απλός και με μάτια που εξέπεμπαν την ελπίδα, αν και κουρασμένος ο Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο να μεταλαμπαδεύσει αυτό που ο ίδιος επιθυμούσε, το μήνυμα ότι όλοι έχουμε την δύναμη να κάνουμε το καλύτερο, αρκεί να πιστέψουμε σε αυτό.


Μετά από την Άνδρο ,η πρώτη στάση του Νικόλα Κακλαμανάκη , στην Μύκονο ...

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την άφιξη του Νίκου Κακλαμανάκη στη Μύκονο
από το Μυκονιάτικο blog://mykonosticker.blogspot.com εδώ


http://www.youtube.com/watch?v=rsrU9vtOJcw

Δεν υπάρχουν σχόλια :