vorini-gr: Θαύμα: Ο Σόιμπλε έγινε τόσο έξαλλος με τον ΓΑΠ, που περπάτησε!

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Θαύμα: Ο Σόιμπλε έγινε τόσο έξαλλος με τον ΓΑΠ, που περπάτησε!


Ο έλληνας πρωθυπουργός εκνεύρισε τόσο πολύ με το δημοψήφισμα τον γερμανό υπουργό που τον έκανε να ξεπεράσει το πρόβλημά του για να του επιτεθεί...

ΜούφαNet//protagon//Νίκος Ζαχαριάδης
Ένα από εκείνα τα σπάνια θαύματα που οφείλονται αποκλειστικά στην δύναμη της ανθρώπινης θέλησης, συνέβη χθες στην συνάντηση των G 20 στις Κάννες.
Πρωταγωνιστής ο γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, από τους πρωτεργάτες της συνδιάσκεψης της 26ης Οκτωβρίου που σύμφωνα με.....

......όσα είχαν διαρρεύσει, ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από την πρόταση του Έλληνα Πρωθυπουργού για δημοψήφισμα

Και πράγματι, μόλις είδε τον Γιώργο Παπανδρέου να μπαίνει στην αίθουσα, αισθάνθηκε τόσο έντονο το κύμα (γερμανικής) οργής να τον κυριεύει, που χωρίς να το συνειδητοποιήσει, σηκώθηκε από την αναπηρική καρέκλα στην οποία είναι καθηλωμένος τα τελευταία 21 χρόνια, την σήκωσε ψηλά και την πέρασε κολλάρο στον Γιώργο Παπανδρέου.

Μόλις ο κ Σόιμπλε συνειδητοποίησε ότι οφείλει αυτό το θαύμα στην τσατίλα που του προκάλεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έσπευσε να τον ευχαριστήσει και να του προσφέρει ένα ακόμα πακέτο βοήθειας bonus, χωρίς καμμιά υποχρέωση εκ μέρους μας. Επίσης, υποσχέθηκε να μην ξαναμιλήσει ποτέ για απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας.

Ο έλληνας πρωθυπουργός από την πλευρά του, αντέδρασε με ψυχραιμία και αφού ευχαρίστησε τον γερμανό υπουργό, του ζήτησε να κρατήσει την καρέκλα, για να την πουλήσει στο e-bay και να βοηθήσει με τα έσοδα το ελληνικό χρέος.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια :