vorini-gr: Φάντασμα του Καζαντζίδη εμφανίστηκε στο Μαξίμου!

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Φάντασμα του Καζαντζίδη εμφανίστηκε στο Μαξίμου!

Μια ανθρώπινη μορφή που ομολογουμένως μοιάζει αρκετά με τον μεγάλο λαϊκό μας ερμηνευτή, κατέγραψε τυχαία φωτορεπόρτερ ξένου καναλιού, που κάλυπτε τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς...

Πρόκειται για ένα ακόμα παραφυσικό φαινόμενο ή για ένα παιχνίδι με το φως και τις σκιές;
Πάντως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, είτε πιστεύει στα φαντάσματα είτε όχι, πως στον καθρέφτη πίσω από τον Λουκά Παπαδήμο, υπάρχει κάτι που θυμίζει έντονα τον μεγάλο λαϊκό μας Βάρδο, την ώρα που ηχογραφεί με πόνο τη «Μαντουβάλα»!

Ήδη, η φωτογραφία που τράβηξε φωτορεπόρτερ του πρακτορείου Reuters, έχει δοθεί σε ειδικούς οι οποίοι την εξετάζουν και θα αποφανθούν για το τι ακριβώς συμβαίνει και τι είναι αυτό που τράβηξε τον Καζαντζίδη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πάντως ο ίδιος ο φωτορεπόρτερ, δεν είδε τίποτα παράξενο, την ώρα που φωτογράφιζε τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών στην αίθουσα του Μαξίμου. Μόλις άρχισε να ξεδιαλέγει τις φωτογραφίες, διαπίστωσε ότι σε μια, εμφανιζόταν μια παράξενη, απόκοσμη μορφή πίσω από τον Πρωθυπουργό.Αμέσως τηλεφώνησε στους ανθρώπους του Μεγάρου Μαξίμου οι οποίοι του ζήτησαν να παραδώσει το flashάκι με τις φωτογραφίες του.

Προς το παρόν, κανένας από τους πολιτικούς αρχηγούς δεν έχει πάρει θέση, εκτός από τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος σε ανακοίνωσή του τόνισε ότι ένοιωσε κι εκείνος κάτι παράξενο όσο καθόταν στο τραπέζι, αλλά υπέθεσε ότι απλώς ξεφυσάει ο Σαμαράς.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, όταν τελείωσε η συνάντηση, δήλωσε ότι άκουσε τον Λουκά Παπαδήμο να τραγουδάει ψιθυριστά το «Αγριολούλουδο», αλλά δεν έδωσε σημασία, γιατί θεώρησε ότι το κάνει στα πλαίσια της επικοινωνιακής στρατηγικής για τις διαπραγματεύσεις.

Από χθές, η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και ήδη δημιουργήθηκε group στο Facebook «Θέλω ο Παπαδήμος να Αφήσει τον Στέλιο να Μιλήσει».

Τέλος, ο Σύλλογος Φίλων του Καζαντζίδη, έκανε συγκέντρωση έξω από το Μαξίμου με αίτημα να μην υπογράψουμε το «Κούρεμα», γιατί ο μεγάλος τραγουδιστής μας προσπαθεί να μας πει ότι πρέπει να επιστρέψουμε στη δραχμή.



Δεν υπάρχουν σχόλια :