vorini-gr: Ο ιός του Νείλου "χτυπά" την Ολυμπιακή οικογένεια

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ο ιός του Νείλου "χτυπά" την Ολυμπιακή οικογένεια


Μέχρι σήμερα ήξερα ότι οι Έλληνες διέθεταν χιούμορ και μάλιστα περίσσιο. Ίσως όμως το μνημόνιο και οι "παρενέργειες" του  αφαίρεσαν απ' το λαό μας αυτή τη αίσθηση που  τον έκαναν  να ξεχωρίζει από τους άλλους λαούς...

Το ατυχές ανέκδοτο στο twitter, η Βούλα Παπαχρήστου, μια νέα κοπέλα με πολλά όνειρα για την ίδια αλλά και ελπίδα για τον ελληνικό αθλητισμό, το "πλήρωσε" από τον νεανικό της αυθορμητισμό.

Αμέσως οι απανταχού ελληναράδες  σήμαναν "κόκκινο συναγερμό" στο twitter και έσπευσαν να την καταδικάσουν  χωρίς καν να της δώσουν την ευκαιρία να απολογηθεί.!!

Τα περί ιού του Νείλου και Αφρικανών, εκφράσεις μιας ατυχούς κοριτσίστικης ανεκδοτολογίας, κατάφεραν δυστυχώς να στερήσουν από την Ολυμπιακή οικογένεια μια ικανή αθλήτρια, που δυστυχώς για τους επικριτές της δεν έχει σχέσεις με τον ρατσισμό.

Αντίθετα το όλο θέμα ανέδειξε τη ζοφερή πραγματικότητα μιας μεγάλης μερίδας του λαού μας και μάλιστα πολιτικής, που στερείται παντελώς της αίσθησης του  χιούμορ

Όσο δε για την απόφαση της ΕΟΕ να αποκλείσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου την Βούλα Παπαχρήστου ,τη θεωρώ σίγουρα βεβιασμένη και παράλογη.
...............................
ΥΓ: Τι να πουν και εκείνοι οι άμοιροι Πόντιοι περί ρατσισμού!! Τους έχουμε περάσει γενεές δεκατέσσερις με τα ανέκδοτα που τους θέλουν να είναι πάντοτε οι ανόητοι της υπόθεσης ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένας λαός με εθνική υπερηφάνεια μεγάλη ιστορία και προπάντων οξυδέρκεια!!!
Εδώ δεν μιλάμε για ρατσισμό;




 

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :