vorini-gr: "Οι δράστες ουσιαστικά παραδόθηκαν - η επιχείρηση έληξε αναίμακτα και χωρίς τραυματισμούς"..!

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

"Οι δράστες ουσιαστικά παραδόθηκαν - η επιχείρηση έληξε αναίμακτα και χωρίς τραυματισμούς"..!


Διαψεύδει το βίντεο τον Δένδια και την ΕΔΕ της Αστυνομίας; | Δεν με νοιάζει να υπερασπιστώ τους ληστές - δεν τους θεωρώ ούτε ήρωες ούτε τις πράξεις τους δικαιολογημένες. Με νοιάζει όμως η αλήθεια....

Κι όταν μέρες μετά τα γεγονότα, και μετά απ' όλη την κατακραυγή ο Υπουργός αλλά και η ΕΔΕ υποστηρίζουν ότι οι συλληφθέντες αντιστάθηκαν τρομερά και πως όλες οι πληγές τους έγιναν κατά τη σύλληψη όπου και τραυματίστηκαν.

Ως αποδεικτικά στοιχεία έδωσαν φωτογραφίες στο αστυνομικό τμήμα, οι οποίες υποστηρίζουν ότι τραβήχτηκαν μετά τη σύλληψή τους (ξυπνώντας τον Ηρακλή Πουαρώ μέσα μας, μια και το ρολόι του τμήματος δείχνει άλλη ώρα απ' αυτήν που μας λένε), αλλά και ένα βίντεο.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σύλληψη.

Ας είμαστε δίκαιοι.
Ο ένας φαίνεται ότι όντως τραυματίστηκε κατά τη σύλληψη. Στους άλλους δύο έχουν καλύψει τα πρόσωπα - ίσως να είχαν τραυματιστεί ακόμα χειρότερα και να θέλησε η αστυνομία να τα καλύψει.

Όμως τελικά, όπως υποψιαζόμασταν κάποιος απ' όλους μας λέει ψέματα.

Μπορεί και όλοι.
Και μπορεί ο κύριος Δένδιας με σιγουριά να υποστηρίζει (λες και ήταν εκεί) ότι έγινε Ο Χαμός κατά τη σύλληψη κι ότι κανένας δεν πείραξε τους συλληφθέντες μετά, όμως η τοπική αστυνομία, που έζησε τα γεγονότα είχε πει άλλα.

 Μία μέρα μετά τις συλλήψεις -και πολύ πριν γίνει το θέμα με το φώτοσοπ κλπ, τότε δηλαδή που δεν ήταν καν τόσο μεγάλο θέμα ώστε να θέλουν να καλύψουν κάτι- η τοπική αστυνομία έδωσε συνέντευξη τύπου εξηγώντας με κάθε λεπτομέρεια τι είχε συμβεί. 

Δεν θα περίμεναν ότι αυτό το βίντεο θα επέστρεφε να τους στοιχειώσει μετά απ' όλα αυτά... 


'Οι τοπικοί αστυνομικοί διευθυντές, σε συνέντευξη τύπου που έδωσαν αμέσως μετά τη σύλληψη, βγάζουν ψεύτη τον Δένδια και την εσωτερική διοικητική έρευνα. Ομολογούν σαφώς ότι οι δράστες ουσιαστικά παραδόθηκαν, ότι η επιχείρηση έληξε αναίμακτα και χωρίς τραυματισμούς και το σπουδαιότερο ότι οι αστυνομικοί δεν ήξεραν ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε όμηρος'' 


Στο 8.07 του βίντεο: "συνελήφθησαν αναίμακτα" 

Στο 10.10 ....καταδίωξε και πέτυχε να συλλάβει τους ληστές χωρίς να έχουμε κάποιο τραυματισμό ή κάποιο άλλο πρόβλημα 

Στο 11.51 ...δεν πρόλαβαν να κάνουν χρήση, εξουδετερώθηκαν αμέσως Στο 12.30 ..... και είχαμε αυτό το αίσιο αποτέλεσμα μέσα σε μια κατοικημένη περιοχή χωρίς να έχουμε το παραμικρό δυσάρεστο τόσο για συναδέλφους πέραν ενός που τραυματίστηκε ελαφριά και όσο για πολίτες 

Κάποιοι, λοιπόν, συνεχίζουν να μας δουλεύουν...


του Αρη Δημοκίδη / LIFO TEAM/www.lifo.gr - Digital_image_processing_by takis_Vorini_Febr_2013

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :