vorini-gr: Τα δόντια της Απέργη, επιτέθηκαν στον Αγάθωνα!

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Τα δόντια της Απέργη, επιτέθηκαν στον Αγάθωνα!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά το τέλος της βραδιάς της Εurovision: Καθώς η Θωμαϊς Απέργη, πλησίασε να συγχαρεί τον νικητή...

...η οδοντοστοιχία της ξαφνικά αυτονομήθηκε και του όρμηξε για να τον δαγκώσει!..

Δεκάδες καλλιτέχνες και τεχνικοί υπήρξαν μάρτυρες σε αυτό το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε σε ανύποπτο χρόνο στα παρασκήνια.

Σύμφωνα με τις περιγραφές, την ώρα που η νεαρή τραγουδίστρια, πλησίασε για να φιλήσει τον νικητή, άρχισε ξαφνικά να τρέμει και τα δόντια της, ξέφυγαν από το στόμα και πέταξαν με κοφτές δαγωματιές στον αέρα, μέχρι το μουστάκι του Αγάθωνα, από το οποίο γραπώθηκαν.

Αμέσως έτρεξαν οι ψυχραιμότεροι να ελευθερώσουν τον καλλιτέχνη που αιφνιδιασμένος δεν πρόλαβε να αντιδράσει, ενώ και η ίδια η Θωμαϊς, άρχισε να φωνάζει στα δόντια της να γυρίσουν πίσω.

Τελικά το επεισόδιο έληξε, με τα δόντια να επιστρέφουν τρίζοντας από τα νεύρα στο στόμα της ιδιοκτήτριάς τους, ενώ εκείνη ζητούσε συγγνώμη και παρακαλούσε να μη δοθεί συνέχεια στο γεγονός.

Σύμφωνα πάντως με τους ειδικούς, αυτό που συνέβη, οφείλεται στο λευκό του μαρμαροκονιάματος, χρώμα των δοντιών της Θωμαϊδας, που σε συνδιασμό με την αξιοσημείωτη επιφάνειά τους, δημιούργησαν ένα τεράστιο ενεργειακό πόλο, ο οποίος λειτούργησε σαν συσσωρευτής ενέργειας.

Και η συσσωρευμένη ενέργεια, εκλύθηκε ξαφνικά την πιο ακατάλληλη στιγμή.

****Στη φωτογραφία (ανω) η στιγμή της «δοντοεπίθεσης», όπως καταγράφηκε από την κάμερα, δεν αφήνει καμιά αμφιβολία.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα) 

 


  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :