vorini-gr: Κολλάτος | Κοινοποιείστε τη σημαία | Δεν τους φοβόμαστε

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Κολλάτος | Κοινοποιείστε τη σημαία | Δεν τους φοβόμαστε

Ο γνωστός σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος, συνελήφθη εχθές το μεσημέρι, επειδή είχε κρεμάσει στο μπαλκόνι του μία ελληνική σημαία που απεικόνιζε μια γερμανική μπότα να την πατάει....

Ο σκηνοθέτης συνελλήφθη στο σπίτι του επί της οδού Λουκιανού 6 στο Κολωνάκι για προσβολή συμβόλου. Ο κ.  Κολλάτος είχε κρεμάσει στο μπαλκόνι του, που βρίσκεται απέναντι σχεδόν από την πρεσβεία της Γερμανίας στην Αθήνα, μία ελληνική σημαία. 

Πάνω στη σημαία είχε απεικονίσει τον Παρθενώνα κάτω από μία γερμανική μπότα και είχε προσθέσει κόκκινη μπογιά. Οι αστυνομικοί τού ζήτησαν να κατεβάσει τη σημαία αλλά ο κ.  Κολλάτος αρνήθηκε και έτσι οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος όπου και κρατείται. 

Ελεύθερος αφέθηκε τελικά το απόγευμα και σήμερα Πέμπτη θα οδηγηθεί εκ νέου στο αυτόφωρο. Μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία να γράψει και στην προσωπική του σελίδα στο facebook: 

«Ευχαριστώ. Περιφρονώ βαθύτατα τους Χίτλερ και της Μέρκελ. Ο Νίτσε έγραφε: 'Ο κίνδυνος για τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό είναι η Γερμανική βαρβαρότητα'. 

Τη ζούμε κι εμείς και οι Κύπριοι και όλος ο Νότος της Ευρώπης. Κοινοποιείστε τη σημαία. Δεν τους φοβόμαστε»



 Στις εικόνες η ελληνική σημαία που απεικονίζει μια γερμανική μπότα και το ναζιστικό έμβλημα κρεμασμένη στο σπίτι του Δημήτρη Κολλάτου

Article www.madata.gr/ Photos:www.makeleio.gr

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :