vorini-gr: Άθλια Σουηδική διαφήμιση προσβάλλει την Κρήτη | Αντιδράσεις των ξενοδόχων του νησιού

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Άθλια Σουηδική διαφήμιση προσβάλλει την Κρήτη | Αντιδράσεις των ξενοδόχων του νησιού

Θύελλα αντιδράσεων τόσο από επαγγελματίες όσο και από κατοίκους της Κρήτης έχει προκαλέσει συκοφαντική διαφήμιση σουηδικού ψυχαγωγικού πάρκου που καλεί τους Σουηδούς να μην ταξιδέψουν στο νησί γιατί δεν θα είναι χαρούμενα...

«Μερικά παιδιά αναγκάζονται να πάνε στην Κρήτη το καλοκαίρι - Εγγυημένα χαρούμενα παιδιά στο πάρκο μας Liseberg» γράφει η λεζάντα της διαφήμισης, η οποία προβάλει την εικόνα ενός αγοριού που κλαίει. Αμεση ήταν η αντίδραση των ξενοδόχων του νησιού που απέστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στη Σουηδική πρεσβεία.

Μάλιστα η επιστολή κοινοποιήθηκε τόσο στο Υπ. Εξωτερικών καθώς όσο και στην Υπ. Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία την Πέμπτη θα βρίσκεται στη Σουηδία. Συγκεκριμένα στην επιστολή τους οι ξενοδόχοι αναφέρουν:

«Με μεγάλη λύπη, πληροφορηθήκαμε ότι το ψυχαγωγικό πάρκο Liseberg στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας έχει αναρτήσει αφίσα γράφοντας: "Μερικά παιδιά αναγκάζονται να πάνε στην Κρήτη το καλοκαίρι - Εγγυημένα χαρούμενα παιδιά στο πάρκο μας Liseberg"».

 Ως Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων, εκπροσωπώντας τον σημαντικότερο προορισμό των Σουηδών, διαμαρτυρόμαστε για αυτή την απαράδεκτη ενέργεια του συγκεκριμένου ψυχαγωγικού πάρκου και ζητάμε τη βοήθεια σας, ώστε να σταματήσει άμεσα αυτή η δυσφήμιση.

Είναι γνωστό ότι οι δεσμοί Ελλάδας Σουηδίας, και ιδιαίτερα της Κρήτης και του Νομού Χανίων είναι πολύ ισχυροί και σε καμία περίπτωση τέτοιες κακόβουλες ενέργειες δεν πρέπει να επηρεάζουν τις σχέσεις των δύο λαών. Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας πάνω στο θέμα».
  
Η Σουηδική σελίδα Liseberg στο FACEBOOK ειναι ΕΔΩ
 


  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 
via

Δεν υπάρχουν σχόλια :