vorini-gr: Περνά και αυτή το δράμα της.!

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Περνά και αυτή το δράμα της.!

Δυσβάσταχτα πάθη και δράματα  διηγείται στο βιβλίο της η «φιλόδοξη» Γιάννα Αγγελοπούλου με τον τίτλο «My Greek Drama»...


Η γυναίκα που δεν έβρισκε «τσεπόφοδρα» να ράψει τις τσέπες τις που σκίστηκαν από το βάρος των χρημάτων της Ολυμπιάδας επιχειρεί τώρα μέσα από την προσωπική της διαδρομή όπως αναφέρει στο βιβλίο της να αναδείξει τον πόνο και την στέρηση που τράβηξε από την Αθήνα στην Ζυρίχη και το Λονδίνο προκειμένου να πραγματοποιήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας του 2004 οι οποίοι μας φέσωσαν το κατά τα άλλα ευκαταφρόνητο ποσό των 459.396.016 ευρώ!

Σχισμένη και ταλαιπωρημένη με σπασμένα τα prada της τακούνια από τις φιέστες της άλλοτε στη Μύκονο άλλοτε στο Μόντε Κάρλο και ενίοτε στη Νέα Υόρκη έρχεται τώρα να μας πει τον δυσβάσταχτο πόνο της για την «ταλαιπωρημένη ζωή της» αλλά και να  περιγράψει τις εμπειρίες και τα  βιώματα της αναφέροντας γεγονότα και πράγματα που συνδέονται με την εποχή και τη δράση της.

Σιγά γιατί θα μας πάρουν τα κλάματα.!

Περισσότερο όμως εντύπωση μου κάνει το γεγονός πως η έκδοση του βιβλίου της γίνεται εν μέσω Ελληνικής Οικονομικής Κρίσης και Εξαθλίωσης, (αυτό και αν είναι το πραγματικό Greek Drama)

Όσο δε για τη στάση διαφόρων έντυπων μέσων που εκθειάζουν το βιβλίο της απορώ... γιατί ουσιαστικά σιγοντάρουν μια φιλόδοξη γυναίκα η οποία δεν προσέφερε τίποτα.. μα τίποτα σε αυτόν τον ρημαγμένο τόπο.
-takis Vorini



  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :