vorini-gr: «Τσουρέκια» άφησαν κάποιοι -συμβολικά- έξω από το Μαξίμου!

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

«Τσουρέκια» άφησαν κάποιοι -συμβολικά- έξω από το Μαξίμου!

Δεκάδες τσουρέκια που, κατά πάσα πιθανότητα, χρησιμοποιήθηκαν ως παρομοίωση άλλων πραγμάτων, εντοπίστηκαν αργά χθες το βράδυ μπροστά στις σκάλες του Μεγάρου Μαξίμου, μετά και τη τελευταία άκαρπη συνάντηση των τριών αρχηγών...

Σε μια κίνηση με προφανή απρεπή υπονοούμενα -που σχετίζουν τα συμπαθή αρτοσκευάσματα με το πρήξιμο ειδικών σημείων του σώματος- προχώρησαν άγνωστοι, σκοπεύοντας προφανώς να δείξουν την επίδραση των συνεχόμενων αναποτελεσματικών συναντήσεων της τρικομματικής στην κοινή γνώμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τσουρέκια δεν είχαν καμία ειδική γεύση, ούτε επικάλυψη, ούτε γέμιση. Αυτό, σύμφωνα με τους ειδικούς της Ασφάλειας, συνέβη γιατί οι δράστες επεδίωκαν να δώσουν μια «οικουμενικότητα» στο μήνυμα - ότι, δηλαδή, εκφράζουν τα συναισθήματα όλων των πολιτικών αποχρώσεων.

Σύμφωνα, πάντως, με αυτόπτες μάρτυρες, δεν αποκλείεται τα τσουρέκια να τα πέταξαν ή να τα άφησαν εκεί αγανακτισμένοι δημοσιογράφοι που ξεροσταλιάζουν στα link έξω από το Μαξίμου, σε μια προσπάθεια να μεταδώσουν στους πολιτικούς αρχηγούς το αίσθημα της κοινής γνώμης.

Πάντως, οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, εξετάζουν ενδελεχώς τα τσουρέκια για δακτυλικά αποτυπώματα ή άλλο γενετικό υλικό. Επίσης, διεξάγονται ανακρίσεις και αναμένονται ανακοινώσεις εντός της ημέρας.

Στην εικόνα:Άνδρας της αντιτρομοκρατικής, μαζεύει τα τσουρέκια έξω από την είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου, ενώ στο βάθος φιακρίνεται το τσουράκι, καρφωμένο στον τοίχο με μαχαίρι, σαν προειδοποίηση... 

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)



  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :