vorini-gr: Νέα «χαμένη» λίστα Παπακωνσταντίνου με φοροφυγάδες, στον Άρη!

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Νέα «χαμένη» λίστα Παπακωνσταντίνου με φοροφυγάδες, στον Άρη!

Νέα στοιχεία-βόμβα που «καίνε» τον πρώην υπουργό Οικονομικών και που, πιθανότατα, να επεκτείνουν ακόμα περισσότερο το κατηγορητήριο εναντίον του, κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, προκαλώντας σάλο...

Για «Απιστία σε βαθμό εξωγήινου κακουργήματος» κινδυνεύει να παραπεμφθεί πλέον ο πρώην «τσάρος» της κυβέρνησης Παπανδρέου, καθώς η λίστα με τα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του, μεγαλώνει μέρα με τη ημέρα.

Τελευταία αποκάλυψη, η εικόνα που έστειλε το ερευνητικό σκάφος Curiosity της NASA από τον κόκκινο πλανήτη και στην οποία διακρίνεται, κατά πάσα πιθανότητα, μια ακόμα λίστα με φοροφυγάδες που ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου φρόντισε να «εξαφανίσει»...

Σχολιάζοντας το γεγονός της νέας «χαμένης» λίστας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι, πλέον, καταρρέει η σκευωρία εναντίον του, αφού είναι γνωστό ότι πρόσβαση στον πλανήτη Άρη είχε μόνο ο κ. Παπακωνσταντίνου και ζήτησε από τη Βουλή να αλλάξει γα ακόμα μια φορά το κατηγορητήριο.

Από την πλευρά του ο κ. Παπακωνσταντίνου, με υπόμνημα, προσπάθησε να αποδείξει ότι για να προλάβει να στείλει τη λίστα στον Άρη, θα έπρεπε να την έχει παραλάβει το 2008, πράγμα αδύνατο γιατί δεν ήταν τότε υπουργός, αλλά η επιτροπή δεν δέχθηκε τους ισχυρισμούς του και τον παρέπεμψε στην Ολομέλεια.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Στην εικόνα παρακάτω ο φακός ζουμάρει στην πλάκα με τα ονόματα φοροφυγάδων, γραμμένα εντέχνως με αρχαϊκή γραφή, ώστε να παραπλανήσουν τις έρευνες. (Ειδικοί λένε ότι δίπλα, διακρίνεται και ένα γαρύφαλλο!)





  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :