vorini-gr: ΚΚΕ: «Πρότυπο του Τσίπρα ο Μπομπ Σφουγγαράκης»

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΚΚΕ: «Πρότυπο του Τσίπρα ο Μπομπ Σφουγγαράκης»

Νέα δυσθεώρητα επίπεδα αγγίζει η πολιτική αντιπαράθεση των κομμάτων της Αριστεράς, μετά την δημοσίευση κειμένου στην ιστοσελίδα του 902 που, ούτε λίγο ούτε πολύ, καταλήγει να αναρωτηθεί αν πρότυπο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο… Μπομπ Σφουγγαράκης...

Ναι, σοβαρά. Αφορμή για την σοβαρή αυτή διένεξη στάθηκε η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ολομέλεια της Βουλής, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε, μεταξύ άλλων: «εκπέμψατε παρανόμως και από ιδιωτικό στούντιο ένα πειρατικό σήμα, που εκθέτει τη χώρα διεθνώς, με αισθητική που παραπέμπει στα κανάλια της Σοβιετικής Ένωσης της δεκαετίας του 1970 και στα κινούμενα σχέδια του Μπόλεκ και Λόλεκ». 

Βέβαια, τα καρτούν της Σοβιετικής Ένωσης δεν τα πιάνεις στο στόμα σου χωρίς να προκαλέσεις την οργή του ΚΚΕ, το οποίο έσπευσε να απαντήσει δημοσιεύοντας στο site του 902 ένα κείμενο-φωτιά, που ξεκινά κάπως έτσι: 

«Τον Μπόλεκ και Λόλεκ τι τον πιάνεις στο στόμα σου; Δεν σου κόβει; Και καλά δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Γιατί θα ‘πρεπε να ξέρεις, και αν δεν το ξέρεις να το μάθεις, ότι τα πολωνικής καταγωγής σκανταλιάρικα αγοράκια, ο Μπόλεκ και ο Λόλεκ, είναι από τα καλύτερα στον τομέα της ψυχαγωγίας των μικρών παιδιών». 

Και καταλήγει κάπως έτσι: «Μήπως ο κ. Τσίπρας προτιμάει τις σημερινές σαβούρες της σύγχρονης καπιταλιστικής βιομηχανίας κινούμενων σχεδίων που προβάλλουν τον ανταγωνισμό, τη βία, το ‘ο θάνατός σου η ζωή μου’; Μήπως ο Μπομπ Σφουγγαράκης, που υποκλίνεται στο αφεντικό του τον κύριο Καβούρη, που τον καταπιέζει και τον εκμεταλλεύεται, είναι το πρότυπό του;» 



Article:\www.in2life.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :