vorini-gr: Δένδιας undercover

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Δένδιας undercover

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης,  Νίκος Δένδιας  αποκάλυψε πως μια από τις επιθυμίες της ζωής του είναι να πάει ξανά στο Floral της πλατείας Εξαρχείων να πιει έναν καφέ, όπως έκανε φοιτητής....


Βέβαια, ο κ. Δένδιας εννοεί να πάει μόνος του γιατί και τώρα μπορεί να πάει στα Εξάρχεια με 10 διμοιρίες ΜΑΤ. Αλλά μάλλον δεν θα τους σερβίρουν. Συνεχίζοντας την διαφήμιση στο Floral, o Νίκος Δένδιας άνοιξε την ψυχή του και παραδέχτηκε πως δεν θέλει μόνο να πάει στα Εξάρχεια να πιει καφέ, όπως έκανε όταν ήταν φοιτητής, αλλά θα ήθελε να είχε και τα μαλλιά που είχε όταν ήταν φοιτητής, ώστε να μην γυαλίζει η καράφλα του στη λιακάδα.

 Σε μια άνευ προηγουμένου προσωπική εξομολόγηση, ο Νίκος Δένδιας είπε πως τις πρώτες πρωινές ώρες κάνει περιπολίες στην Αθήνα, για να διαπιστώσει αν τα πράγματα είναι όπως του τα λένε οι μπάτσοι του.

Μια και ο κ. Δένδιας φοβάται να κυκλοφορήσει στα Εξάρχεια, υποθέτω πως, για να κάνει τις νυχτερινές του περιπολίες, μεταμφιέζεται σε πουτάνα, τραβεστί, πρεζόνι, άστεγο ή «λαθρομετανάστη» από το Μπαγκλαντές.

 Ο  Νίκος Δένδιας αποκάλυψε ακόμα πως το όνειρό του είναι να παρουσιαστεί στις φυλακές Κορυδαλλού ως κατάδικος -όπως έκανε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ στο «Μπρουμπέικερ» -, για να μάθει από μέσα τα προβλήματα των φυλακών.
έγραψε ο πιτσιρίκος




  
Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
  


Δεν υπάρχουν σχόλια :