vorini-gr: Roger Waters | " Σείστηκε" το ΟΑΚΑ

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Roger Waters | " Σείστηκε" το ΟΑΚΑ

Σε ρυθμούς Roger Waters "κουνήθηκε" το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, σαν να πέρασε από πάνω του ένας στρατός σφυριά...

"Γεια σου, Αθήνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ" είπε Roger Waters ξεκινώντας τη μαγική βραδιά του "The Wall" στο ΟΑΚΑ μπροστά σε 40.000 θεατές και ξεκίνησε με το "In the flesh".


Εντυπωσιακά εφέ, βίντεο, εικόνες, πυροτεχνήματα και σύμβολα των Pink Floyd συνόδευσαν τον 69 ετών μουσικό στην σκηνή σε ένα μεγαλοπρεπές show που άφησε ικανοποιημένους όσους πήγαν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.


Κυρίαρχο στοιχείο  ήταν το Τείχος 74 μέτρων σε πλάτος και 11 μέτρων σε ύψος, το οποίο στο φινάλε, μετά το κομμάτι "Out Of The Wall" γκρεμίστηκε πανηγυρικά.

Ωστόσο η μεγάλη έκπληξη ήταν στο τραγούδι «Mother», όπου όταν ο Γουότερς είπε τον στίχο «Mother, should I trust the government» (= Μητέρα, να εμπιστευτώ την κυβέρνηση;), στον τοίχο εμφανίστηκε γραμμένο στα ελληνικά το σύνθημα «Να γ@μ#θε! η κυβέρνηση».




Λίγο πριν την συναυλία ο Roger Waters έστειλε μήνυμα στους θαυμαστές του και μάλιστα στα ελληνικά... "Καλημέρα σας. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι πάλι στο στάδιο ΟΑΚΑ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μας έφεραν και πάλι εδώ, αν και ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα στην Ελλάδα. Για να είναι πιο εύκολο για τους ανθρώπους που δεν έχουν πολλά, προσφέρουμε φθηνότερα εισιτήρια στα 18 ευρώ".
Ο Roger Waters αφιέρωσε τη συναυλία στον Ζαν ντε Μενέζες, τον βραζιλιάνο που σκοτώθηκε από πυρά βρετανών αστυνομικών στο μετρό του Λονδίνου.



Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια :