vorini-gr: Το ολόγραμμα του «πολέμαρχου» Βενιζέλου εμφανίστηκε στη συνάντηση Ομπάμα-Πούτιν στη Ρωσία

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Το ολόγραμμα του «πολέμαρχου» Βενιζέλου εμφανίστηκε στη συνάντηση Ομπάμα-Πούτιν στη Ρωσία

Πάγωσε το κλίμα στην Αγία Πετρούπολη από την εμφάνιση ολογράμματος με την μορφή του «πολέμαρχου» Ε. Βενιζέλου την ώρα που οι δύο ηγέτες έτειναν χείρας για να επικυρώσουν συμφωνία μη επέμβασης στη Συρία....

Η απροσδόκητη αυτή εξέλιξη είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθει θυμός και δέος  χωρίζοντας έτσι σε δύο στρατόπεδα τους ηγέτες των G20. Μετέπειτα επακολούθησε ανταλλαγή διπλωματικών αντεγκλήσεων σε υψηλούς τόνους με τη Μόσχα να υποστηρίζει ότι η παρέμβαση του ολογράμματος Βενιζέλου ήταν τρικ από την πλευρά της Ουάσινγκτον.

Διπλωματικοί κύκλοι αναφέρουν ότι υπήρξε και διάβημα της Μόσχας προς την Ελληνική πρεσβεία η οποία μη μπορώντας να εξηγήσει το φαινόμενο ζήτησε με τηλεγράφημά της από τον Ε. Βενιζέλο να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό.

Παράλληλα, ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν χαρακτήρισε «πολέμαρχο» τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών και απαίτησε από αυτόν την αποκάλυψη της νέας τεχνολογίας που χρησιμοποίησε με σκοπό να  διαταράξει την σύνοδο και παράλληλα να υποτιμήσει έτσι και την τεχνογνωσία της Μόσχας.

***Στην αποκλειστική εικόνα (άνω) η στιγμή της εμφάνισης του Ε. Βενιζέλου με μορφή ολογράμματος που διατάραξε την ειρηνική συνάντηση των G20.

(Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένη εικόνα ανήκουν στην κατηγορία «Fantastic Satire Stories» με στόχο τη σάτιρα και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα)

takis Vorini


 Digital_image_processing_by takis_Vorini_Sept_2013

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :