vorini-gr: Την επιθυμία να ακολουθήσει το παράδειγμα του Walt Disney εξέφρασε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Την επιθυμία να ακολουθήσει το παράδειγμα του Walt Disney εξέφρασε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

Μετά την επανειλημμένη άρνηση του ΚΚΕ σε μία ενδεχόμενη συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ, ο νεοεκλεγείς γ.γ. του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας - βλέποντας πως...

..οι συνθήκες για μία ρήξη και ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος και των μονοπωλίων δεν έχουν ακόμη ωριμάσει - εξέπληξε ακόμη και τους συντρόφους του όταν εξέφρασε την επιθυμία να ακολουθήσει το παράδειγμα του Walt Disney. 

Συγκεκριμένα, η επιθυμία του αφορά στην ψύξη και τη φύλαξή του στα γραφεία του κόμματος στον Περισσό, ώστε να αποψυχθεί μόλις ωριμάσουν οι συνθήκες.

Το ΚΚΕ, που όλα αυτά τα χρόνια μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις, με ακόμα μία ομολογουμένως έξυπνη αλλαγή τακτικής, αφήνει τους πολιτικούς του αντιπάλους στο έλεος της φθοράς.

Ο κ. Κουτσούμπας κρίνει πως δε θα χρειαστούν περισσότεροι από 6 αιώνες ώσπου το ΚΚΕ να γίνει πρώτη δύναμη, χρόνο που όμως δεν πρόκειται να αφήσει να περάσει ανεκμετάλλευτος.

Πηγές μάλιστα αναφέρουν πως το ΚΚΕ πρόκειται μέσα σε αυτό το διάστημα να εντείνει τη δράση του με σκοπό την περαιτέρω ριζοσπαστικοποίησή του. 

Από την πλευρά μας, να ευχηθούμε στον κ. Κουτσούμπα και στο ΚΚΕ καλή επιτυχία.

Digital_image_processing_by takis_Vorini_Sept_2013

  Μοιραστείτε το με τους Φίλους σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :