vorini-gr: Ερωτηματικά για το νέο πίνακα στο γραφείο του Σαμαρά!

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ερωτηματικά για το νέο πίνακα στο γραφείο του Σαμαρά!


Μια αγιογραφία, με πολλές συμβολικές προεκτάσεις, εμφανίστηκε χθες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του πρωθυπουργού στη θέση που βρίσκονταν μέχρι πρότινος ο πίνακας «Η Ελλάς Ευγνωμονούσα» του Θεόδωρου Βρυζάκη!..

Μια αγιογραφία που θυμίζει πολύ τη γνωστή εικόνα του Αγίου Γεωργίου, που σκοτώνει τον δράκο, δέσποζε χθες πίσω από τον Αντώνη Σαμαρά, όση ώρα έδινε συνέντευξη στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη «Ανατροπή».

Στην παραλλαγή της συγκεκριμένης αγιογραφίας στο πρωθυπουργικό γραφείο, απεικονίζεται ο Άγιοc Cαμάριοc» που, σύμφωνα με την παράδοση, σκότωσε το τέρας του «Συριζαϊσμού» και λύτρωσε τους πιστούς από τη δυναστεία χρόνων και τους έδωσε ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi!

Σύμφωνα με κύκλους του Μαξίμου, τη συγκεκριμένη σπάνια αγιογραφία, που χρονολογείται από την εποχή της Τουρκοκρατίας, τη δώρισε στον Αντώνη Σαμαρά ομάδα συμβούλων του για τα γενέθλιά του, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την ολόψυχη αφοσίωσή του στη μάχη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον μύθο, ο Άγιοc Cαμάριοc, την ώρα που κάρφωνε τον δράκο, φέρεται να λέει «καταδικάζω τη βία από όπου κι αν προέρχεται».

*** Στην φωτογραφία ο πίνακας με την εικόνα του Αγίου Cαμάριου που συμπτωματικά, μοιάζει ιδιαίτερα στον πρωθυπουργό!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :