vorini-gr: Γιατί δεν έχει επικηρυχθεί και η Σέχτα Επαναστατών;

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Γιατί δεν έχει επικηρυχθεί και η Σέχτα Επαναστατών;

Χριστόδουλος Ξηρός, Νίκος Μαζιώτης, Πώλα Ρούπα. Η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισε να επικηρύξει τους πλέον επικίνδυνους τρομοκράτες. Σωστά; Λάθος...

Από τη λίστα των επικηρυγμένων απουσιάζει εντελώς η «Σέχτα Επαναστατών»,  η οργάνωση που ευθύνεται για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωτήρη Γκιόλια, καθώς και ενός αστυνομικού, και απ’ όσο ξέρουμε δεν έχει εξαρθρωθεί ποτέ. Γιατί όμως κανείς δεν κυνηγά τη «Σέχτα»;

Μιλώντας στο Hot Doc Radio και τον Κώστα Βαξεβάνη, ο αδελφός του Σωκράτη Γκιόλια, Περικλής, σχολίασε πως το γεγονός αυτό είναι απορίας άξιον, επισημαίνοντας πως είτε τους… ξεχάσανε, και άρα η αστυνομία δρα επιπόλαια και ερασιτεχνικά, είτε ξέρουν ποιοι είναι, ή, ακόμα χειρότερα, δεν ξέρουν και δε θέλουν να τους μάθουν.

Ο ίδιος κατήγγειλε ότι περιμένει εδώ και 18 μήνες συνάντηση με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, αλλά και με τον αρμόδιο εισαγγελέα της Αντιτρομοκρατικής, ενώ επανέλαβε την καταγγελία του ότι  λίγες μέρες πριν πεθάνει, ο Σωκράτης Γκιόλιας του είχε εκμυστηρευτεί πως συγκεκριμένο άτομο τον είχε απειλήσει ότι θα τον σκότωνε και θα «φόρτωνε» το φόνο του στη Σέχτα Επαναστατών.

Στη συζήτηση παρενέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς, ο οποίος κατηγόρησε την ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης ότι λειτουργεί αποκλειστικά επικοινωνιακά, ενώ στο αίτημα του Περικλή Γκιόλια να φέρει το θέμα στη Βουλή, δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει με τον ίδιο και να ζητήσει συνάντηση τόσο με τον Νίκο Δένδια, όσο και με τον αρμόδιο εισαγγελέα της Αντιτρομοκρατικής, ώστε να εξακριβωθεί τι συμβαίνει  τελικά.

Digital image processing by takis Vorini Jan 2014



koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :