vorini-gr: Πέταξαν Ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου στον Παντελίδη!

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Πέταξαν Ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου στον Παντελίδη!

Φύλλα από το βιβλίο προσφορών για την έκδοση του ελληνικού Ομολόγου, με επιτόκιο μάλιστα οριακά κάτω του 5% (!!!), πέταξαν χθες οι θαμώνες του κέντρου όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής τραγουδιστής..

Ως απόδειξη για την όχι απλώς θετική, αλλά παραληρηματική στάση των αγορών απέναντι στην επιστροφή της Ελλάδας, εκλαμβάνουν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, την εμφάνιση σελίδων του βιβλίου προσφορών για το ελληνικό ομόλογο, ανάμεσα στα συνήθη μαξιλάρια, τους καναπέδες και τα γαρύφαλλα που προσγειώνονται καθημερινά στα πόδια του Παντελή Παντελίδη!

«Η εμπιστοσύνη ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στα επίπεδα που βρισκόταν προ κρίσης, είναι διάχυτη», σχολίαζε υψηλόβαθμο στέλεχος με άμεση εμπλοκή στη διαδικασία, τονίζοντας ότι τα ομόλογα που πετάχτηκαν στην πίστα, προέρχονται προφανώς από εκπροσώπους διεθνών οίκων, που βρέθηκαν στο Tetaro Music Hall για να διαπιστώσουν αυτοπροσώπως τα επίπεδα της ανάπτυξης.

Από την πλευρά του ο ίδιος ο Παντελής Παντελίδης, θεώρησε συμβολικό το γεγονός ότι τα ομόλογα πετάχτηκαν στην πίστα τη στιγμή που τραγουδούσε τον στίχο «κοντά σου έρχομαι καρδιά μου / και περιμένω να σωθώ», αφού αποδεικνύουν τη βαθιά σχέση που συνδέει την Ελλάδα με τις αγορές, σχέση που δοκιμάστηκε τα τελευταία χρόνια αλλά βγήκε τελικά νικήτρια!

Στην φωτό-ντοκουμέντο: Σελίδες από το βιβλίο προσφορών, προσγειώνονται στην πίστα όπου τραγουδάει «κοντά σου έχομαι καρδιά μου / και περιμένω να σωθώ», ο Παντελής Παντελίδης.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)



  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :