vorini-gr: Λάκης Λαζόπουλος | «Σε βρόμικο ποτάμι δεν βουτάω»

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Λάκης Λαζόπουλος | «Σε βρόμικο ποτάμι δεν βουτάω»

«Όταν είναι βρόμικα τα νερά δεν βουτάω», δηλώνει ο Λάκης Λαζόπουλος, σε μία έμμεση αιχμή για το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη..

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News της Κυριακής, ο Λάκης Λαζόπουλος μεταξύ άλλων τονίζει ότι «το Ποτάμι προσέφερε ύπνον ελαφρύ στους αγκομαχούντες της διαπλοκής».
Επιπλέον αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος δεν είναι έτοιμος να κατέβει στις εκλογές, ενώ ταυτόχρονα απορεί με το γεγονός ότι τα Μέσα της διαπλοκής αγκάλιασαν με υστερία τον Σταύρο Θεοδωράκη: 

«Του παραχωρούν ώρες επί ωρών να μιλάει, χωρίς κανένα εκλογικό αποτέλεσμα, αλλά με βάση τις καθοδηγούμενες δημοσκοπήσεις. Αναφέρεται και σε μένα δημόσια, δικαίωμά του ασφαλώς, απλά να αναφέρω πως ούτε ένα κανάλι δεν με πήρε αν θέλω να απαντήσω κάτι ρε αδελφέ. Έτσι για τη δημοκρατία στα προσχήματα. Ούτε καν το δελτίο ειδήσεων του σταθμού που εργάζομαι. Τι να πω... Ξέρουν βέβαια, ότι δεν απαντώ, ίσως γι' αυτό».

Ο Λάκης Λαζόπουλος σημειώνει επίσης τα εξής: «Ξέρεις είμαι από τη Λάρισα, μεγάλωσα στον Πηνειό δίπλα σε ποτάμι, όταν είναι καθαρά τα νερά, χωρίς ρουφήχτρες βουτάω. Όταν όμως είναι βρόμικα, κάθομαι στην όχθη και τα αφήνω να περάσουν».

Ερωτηθείς σχετιικά με την άρνησή του να κατέβει ως υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Λάκης Λαζόπουλος υποστηρίζει ότι υπάρχουν άλλοι που μπορούν να το κάνουν καλύτερα.


επεξεργασμένη εικόνα: takis Vorini


thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :