vorini-gr: Η Lady Gaga σε κρυφή συνάντηση με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο ενόψει του ερχομού της pop star τον Σεπτέμβριο στο ΟΑΚΑ

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Η Lady Gaga σε κρυφή συνάντηση με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο ενόψει του ερχομού της pop star τον Σεπτέμβριο στο ΟΑΚΑ

Σας παρουσιάζουμε κατ'αποκλειστικότητα την αποκαλυπτική φωτογραφία της  Lady Gaga και του Πάνου Παναγιωτόπουλου σε μια μυστική συνάντηση-πρόσκληση, στα πλαίσια της προγραμματισμένης συναυλίας της ποπ ντίβας στο ΟΑΚΑ στις 19 Σεπτεμβρίου 2014...

Η αμερικανίδα ποπ σταρ Lady Gaga  φορούσε το γνωστό φόρεμα βοείου κρέατος ενώ ο Πάνος στα πλαίσια μιας εναρμονισμένης εμφάνισης προτίμησε να φορέσει περούκα από κρέας κρητικού αιγάγρου κρι-κρι, ενώ το σακάκι του ήταν σε χρωματισμούς αναλόγου στυλ.

Ο υπουργός πολιτισμού λέγεται ότι «προσπάθησε» πολύ να πείσει την Lady Gaga  να επισκεφθεί τη χώρα μας στα πλαίσια πολιτιστικών εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί για το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Ο φωτογραφικός φακός του vorini-gr ανακάλυψε την «χρυσή συνάντηση» που έγινε σε επώνυμο νυχτερινό μαγαζί του Μανχάταν της Νέας Υόρκης κάτω από δρακόντεια μέτρα.

Την αποκλειστική μας φωτογραφία την ζήτησε το περιοδικό People αλλά και το CNN αντί αδρής αμοιβής αλλά εμείς προτιμήσαμε να την παρουσιάσουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα free χωρίς «αράχνες» και λογότυπα.

ΥΓ: Εκκρεμεί ανοιχτή πρόσκληση του Πάνου Παναγιωτόπουλου στον Τζορτζ Κλούνεϊ στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον επαναπατρισμό των γλυπτών του Παρθενώνα....


Θα σας έχουμε έγκαιρα ενήμερους..


***Σημείωση: Το άρθρο καθώς και η επεξεργασμένη εικόνα ανήκουν στην κατηγορία «Fantastic Satire Stories» με στόχο τη σάτιρα.

takis Vorini



Digital image processing by takis Vorini/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια :